صفحه اصلی | تماس با ايکنا در باره ايکنا| صفحه اصلی ايکنا
جستجو: سه شنبه 20 بهمن 1388 18:07:42     GMT 13:37     تعداد کل خبرها: 4

 
نظرسنجی
نام:

پست الکترونيک:

نظر شما در باره اين خبر:


 
 
امتياز به خبر
امتياز شما به اين خبر:
١  ٢  ۳  ٤  ٥
ارسال به دوستان نسخه چاپی خبر
چهارشنبه 04 آذر 1388 21:54:22             شماره‌ خبر :500646
مرحله استانی سی و دومين دوره مسابقات قرآن اوقاف آذربايجان غربی در خوی آغاز شد

گروه فعاليت های قرآنی: مرحله استانی سی و دومين دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتيل قرآن كريم اوقاف و امور خيريه آذربايجان غربی در امامزاده «سيد بهلول(ع)» خوی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، در اين مرحله از مسابقات 230 شركت كننده ن و مرد در گروههای سنی مختلف از مرحله شهرستانی راه يافته اند كه به مدت دور روز در رشته‌های قرائت، ترتيل، حفظ دو و پنج جزء، 10 جزء، 20 جزء و كل قرآن كريم در امامزاده «سيد بهلول(ع)» خوی به رقابت می پردازند.

امروز در آئين افتتاحيه اين مسابقات كه جمعی از مسئولان محلی از جمله معاون استاندار و فرماندار اين شهر نيز حضور داشت، «قاسم زاده» مدير اوقاف و امور خيريه خوی با ابراز خرسندی از برگزاری اين مسابقات در اين شهر گفت: در 30 سال گذشته فقط يك بار شهر خوی ميزبان اين مسابقات بوده و امروز برای دومين بار اين شهر كه به دارالمومنين شهره است ميزبانی منتخبان قرآنی شهرهای مختلف استان را بر عهده گرفته است.

وی اظهار اميدواری كرد با برگزاری موفق اين مسابقات، بركات ناشی از حضور حافظان و قاريان كلام وحی در خوی در ساير رويدادهای فرهنگی اين شهر نيز ديده شود.

در ادامه اين مراسم «مويد حسينی صدر» نماينده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز به بركت وقوع انقلاب پر افتخار اسلامی در ايران جامعه ای داريم كه در آن قرآن كريم و آموزه های آن جاری و ساريست و احكام مختلف برخواسته از متن كلام الهی در جامعه حكفرماست.

وی در عين حال تصريح كرد: اگرچه ادعا می كنيم قرآن در جامعه حضور دارد اما سطح فعاليت های قرآنی راضی كننده نيست و انتظار بسيار بيش از اينهاست و از اين رو بايد دقت نمائيم كه اشتغال به امور دنيوی باعث نشود كه از قرآن غافل شويم.

اين نماينده مجلس با اشاره به برخی تهاجمات بر عليه تفكر شيعه و مردم كشورمان گفت: بايد گوشه گوشه زندگيمان وجوه قرآنی داشته باشد و تمام كارهايمان در همه ابعاد به تاسی از قرآن كريم صورت بگيرد و خيلی جای تاسف است كه بدانيم بسياری در اين مملكت قادر نيستند يك صفحه از قرآن كريم را بدون غلط قرائت نمايند و اين نشان از عمق كم توجهی به موضوع قرآن كريم در بعد آموزشی است.

نماينده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی رجوع به قرآن را راهكار حل تمامی مصائب عنوان كرد و افزود: سعادت دنيوی و اخروی در گرو تاسی به قرآن و عمل به آموزه های كلام وحی است و هركس می خواهد هر كاری انجام دهد بايد نخست به ابعاد قرآنی كار مورد نظر بيانديشد.

وی با تقدير از برگزار كنندگان اين دوره از مسابقات، خدمت به قرآن كريم را از نعمات الهی برشمرد كه قسمت افراد لايق می شود و پيشنهاد كرد در جلسات رسمی كشور مدت زمان تلاوت قرآن كريم افزايش يابد.

در بخش بعدی اين آئين حجت الاسلام و المسلمين «روح الله بيگی» مدير كل اوقاف و امور خيريه آذربايجان غربی طی سخنانی ضمن گراميداشت ايام هفته بسيج و تسليت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) به برشماری الطاف خداوند در نزول قرآن به انسانها به عنوان نعمتی كه بالاتر از ساير نعمات است پرداخت و گفت: خداوند برای اينكه انسان را فرشته خو كند همانطور كه روزه را واجب كرده و يا دستور طواف خانه كعبه را داده، قرآن را نازل كرده تا انسان با آن مانوس شود و خوی الهی بگيرد.

وی افزود: قرآن كريم جلوه گاه احديت و منبع اسرار ربوبيت است و درك اعماق آن جز برای مطهرين امكان پذير نيست.

وی در عين حال تصريح كرد: قرآن به عنوان برترين كتاب آسمانی هدايت كننده بشر به سوی عالی ترين سعادت، يعنی بهشت است.

بيگی قرآن را كتابی خواند كه انسان را بيدار كرده و به تفكر در مورد كائنات دعوت می كند.

وی با قرائت ابيات و قطعاتی در وصف قرآن و اهل بيت (ع) ضمن توصيه فعالان قرآنی برای انجام اعمالی كه خشنودی الهی را در پی دارد گفت: پيوند قرآن و اهل بيت ناگسستنی است و در اين ميان امام حسين (ع) به عنوان قران مجسم مورد رجوع دلدادگان مكتب اهل بيت است كه فعالان قرآنی بايد سعی كنند با تاسی به اين امام همام و انجام امور خير راهی را طی كنند كه در نهايت باعث گرفتن نامه اعمال در دست راست در روز قيامت و سعادت اخرويشان بشود.

بر اساس اين گزارش مرحله استانی سی و دومين دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خيريه آذربايجان غربی فردا پنجشنبه پنجم آذرماه با معرفی نفرات برتر به كار خود پايان می دهد و منتخبان اين مرحله به مرحله منطقه ای مسابقات راه می يابند.

عنوان‌های خبری
نمايندگی‌ها
بانک اطلاعات مساجد آذربایجان غربی
سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی
مهد قرآن میاندوآب
حوزه علمیه نمازی خوی
موسسه قرآنی یس
موسسه دارالحافظین القرآن کریم
دسترسی موضوعی به اخبار
شعب داخلي
خوزستان
سیستان و بلو‌چستان
مرکزی
آذربایجان غربی
لرستان
خراسان رضوی
قم
آذربایجان شرقی
زنجان
کردستان
فارس
همدان
مازندران
کرمانشاه
اردبیل
خراسان جنوبی
کرمان
اصفهان
هرمزگان
سمنان
شعب  خارجی
منطقه بالکان
جمهوری آذربایجان
ترکیه
افغانستان
لبنان
سوریه
قرقیزستان
اردن
جنوب شرق آسیا
تانزانیا
شعب سازمانی
موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
کانون های تخصصی قرآنی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
موسسات قرآنی مردم‌نهاد
خدمات
جستجوی پيشرفته
پيوندها
پيشنهاد سوژه
ارسال خبر
تفسیرقرآن مقام معظم رهبری
قرآن در آيينه مطبوعات
سيری در حقایق وحی
ثبت نام خبرنگاران افتخاری
ثبت نام خبرنگاران افتخاری
متن كامل كلام الله مجيد
نوای قرآن
E-Mail: info@iqna.ir
2003 - 2006 Iranian Quran News Agency.