طرح ساماندهی پوشاک مدارس در مجلس و آموزش‌ و پرورش به حاشیه نرود
کد خبر: 3827464
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹
جعفری خواستار شد؛

طرح ساماندهی پوشاک مدارس در مجلس و آموزش‌ و پرورش به حاشیه نرود

گروه جامعه ــ مسئول کمیسیون آموزش و فرهنگ مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیادین انقلاب اسلامی خواستار اجرای طرح ساماندهی پوشاک مدارس شد و گفت: شکل‌گیری انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس از نیازهای مبرم ساماندهی لباس دانش‌آموزان است.

قاسم جعفری، از اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در دوره نهم و مسئول کمیسیون آموزش و فرهنگ مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیادین انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا؛ درباره نقش، اهمیت و جایگاه انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس، گفت: ازآنجا که پوشاک مدارس از ابعاد و جنبه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است، باید نهادهای متولی این موضوع در مسیر بکارگیری ظرفیت‌های موجود گام برداشته و علاوه بر آموزش رعایت نظم جمعی، در ابعاد توجه به مسائل روحی و روانی دانش‌آموزان نیز اثرگذار عمل کنند.

جعفری با اشاره به اینکه طرح ساماندهی پوشاک مدارس نباید در مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش‌وپرورش به حاشیه برود، گفت: موضوع و مسئله مهمی در قالب این انجمن مورد توجه قرار گرفته و با توجه به اینکه آموزش ‌و پرورش بزرگترین وزارتخانه کشور است و بالغ ‌بر 15 میلیون دانش‌آموز، یک‌ میلیون فرهنگی و 105 تا 110 هزار واحد آموزشی در سراسر کشور به این وزارتخانه مرتبط هستند، عقل مدیریتی ایجاب می‌کند که بیش از هر زمان دیگری به جریان ساماندهی پوشاک مدارس توجه شود.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در دوره نهم، شکل‌گیری انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس را از نیازهای مبرم در امر ساماندهی به لباس فرم دانش‌آموزان بیان و تصریح کرد: ابعاد فرهنگی و هنری این بحث بسیار پررنگ بوده و لازم است در این انجمن از حضور کارشناسان و روانشناسان جهت اشاعه فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی بهره برده شود.

مسئول کمیسیون آموزش و فرهنگ مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیادین انقلاب اسلامی افزود: لباس مناسب برای دانش‌آموزان، روح دین را در زندگی آنها جاری  و روح توحیدی را درون آنها خواهد دمید.

وی بر لزوم توجه به ابعاد اقتصادی جریان پوشاک مدارس تأکید کرد و گفت: باید به این نکته توجه داشت که تمام اولیا و دانش‌آموزان، توان خرید هر محصولی را در این بخش ندارند و ساختار طراحی و تولید لباس دانش‌آموزان نیازمند مدیریتی جامع در تمامی ابعاد است که بدون شک این نکته نیز باید در انجمن پوشاک مدارس مورد توجه قرار گیرد تا این عرصه مهم فرهنگی و انسانی دچار چشم و هم‌چشمی‌های متداول نشود.

جعفری در خاتمه اظهار کرد: انجمن‌های تخصصی و رسانه‌ها، چشم‌های ناظر به جریاناتی هستند که پرداخت مستقیم به آنها از دایره زمانی بخش‌های دولتی و قانون‌گذاری خارج است و در همین راستا، این بخش‌ها می‌توانند در رفع بسیاری از ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی یاری‌رسان باشند.

انتهای پیام

captcha