آسمان شهر نکا، شب گذشته، 16 اسفندماه شاهد شکوه اقتدار و اشکهای وداع بود. مردم با دلهایی سرشار از اندوه و افتخار، پیکر مطهر شهید والامقام «حسینعلی تیزقدم» را بدرقه کردند، شهیدی که با خون خود، معنای واقعی غیرت و ایستادگی را نوشت.
مردم رامسر، شامگاه 16 اسفندماه با حضور در سطح شهر در عزای قائد و رهبرشان حضرت آیتالله خامنهای(ره) به سوگ نشستند و تجاوز دشمن آمریکایی _ صهیونیستی را محکوم کردند.
مردم قائمشهر، جمعه، ۱۵ اسفندماه همزمان با ششمین شب از شهادت امام خامنهای(ره) با حضور خودجوش در خیابانهای این شهر در خونخواهی و انتقام شهادت رهبر شهیدمان، حمایت از خاک پاک وطن را فریاد زدند.
اقامه نماز جمعه و نماز بر پیکر شهیدان قنبری و مهدوی از سوی آیتالله محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز 15 اسفندماه در مصلای امام خمینی(ره) ساری با حضور گسترده مردم ساری برگزار شد.
حضور باشکوه مردم شهرستانهای استان مازندران در عزای شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و اعلام انزجار از آمریکا و صهیونیست سفاک که در کل روز دهم اسفندماه ادامه داشت.
مردم ساری، صبح امروز، 10 اسفندماه با حضور در خیابان ۱۸ و مصلای امام خمینی(ره) این شهرستان در پی شهادت رهبر معظم انقلاب به سوگواری پرداختند و فریاد زدند: اگر چه دلهای عاشقان خون است، اما برای انتقام با پرچم سرخ به صحنه آمدهاند.