حجتالاسلام حسین طهماسبی با تأکید بر حمایت از حقوق بانوان گفت: استفاده بانوان از دوچرخه و موتورسیکلت باید با فراهمسازی زیرساختها و تولید وسایل نقلیه متناسب انجام شود.
نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی گفت: موانع نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت با واگذاری اجرا به شهرداریها برطرف میشود.
سعید زارع با اشاره به تحلیل تاریخی و محتوایی اسناد با استفاده از هوش مصنوعی گفت: نخستین مرکز اسناد هوشمند استان قرار است در آیندهای نزدیک راهاندازی شود.
مديرکل آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگيان و دانشآموزان يزدی ضمن دیدار با فرمانده انتظامی استان از رشادتهای مأموران پليس در برقراری نظم و امنيت قدردانی کردند.
سردار احمد نگهبان از دستگيری ۴۳ نفر عوامل اصلی اعلام و انتشار فراخوانها در فضای مجازی از سوی پلیس فتا و سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان یزد در اغتشاشات اخیر خبر داد.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد یزد از برگزاری پویش «از فجر تا ظهور» با هدف احیای نقش محوری مسجد در تبیین مباحث معرفتی و جذب نسل نوجوان در استان خبر داد.