صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۷۴۰۰۹۵
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۷

گروه سياسی و اجتماعی: مركز معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف آشنايی نسل جوان و دانشجو با مبانی اسلامی و نيز تقويت بنيادهای فكری و اعتقادی، آنان را در مقابله با افكار و انديشه‌های التقاطی آماده‌تر می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه وزارت علوم تحقيقات و فناوری - دانشگاه صنعتی اصفهان، به نقل از پايگاه اينترنتی دانشگاه، مركز معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور گسترش اطلاعات و معلومات مورد نياز دانشجويان فراتر از رشته تخصصی ايشان و با هدف آشنايی نسل جوان و دانشجو با مبانی اسلامی و نيز تقويت و رشد بنيادهای فكری و اعتقادی و پاسخگويی به پرسش‌ها و شبهه‌ها، آنان را در مقابله با افكار و انديشه‌های التقاطی آماده‌تر می‌كند.
ارايه واحدهای عمومی معارف اسلامی ، ادبيات فارسی و تنظيم خانواده و جمعيت به عهده «مركز معارف اسلامی و ادبيات فارسی» دانشگاه است.
دانشجويان از بين 37 واحد درسی متنوع می‌توانند 17 واحد به صورت اختياری انتخاب كنند كه واحدهای اختياری از بين گرايش‌های مربوط به دروس معارف امكان‌پذير است.
دروس معارف اسلامی با عناوين جديد در پنج گرايش مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، آشنايی با منابع اسلامی، تاريخ و تمدن اسلامی و انقلاب اسلامی، ارائه می‌شود.
همچنين ارايه مشاوره دانشجويی، برگزاری كرسی‌های نظريه پردازی، نقد و مناظره (مينای معرفت) با حضور انديشمندان و صاحب نظران علوم اسلامی، برپايی نشست‌های علمی، انتشارفصلنامه، پاسخ‌گويی به شبهات و پرسش‌ها و بزرگداشت مناسبت‌ها از ديگر فعاليت‌های اين مركز است.