صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۱۹۷۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹

گروه دانشگاه: مراسم تجلیل از عوامل نشریه پردازش و مدیریت اطلاعات به‌عنوان «نشریه علمی برتر گروه علوم انسانی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با توجه به انتخاب نشریه علمی پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات به‌عنوان «نشریه علمی برتر گروه علوم انسانی» مراسم تجلیل از افراد تأثیرگذار در این موفقیت در ایرانداک برگزار می‌شود.
در شانزدهمین جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری 1394 که در هفته پژوهش برگزار شد، نشریه علمی پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات به‌عنوان «نشریه علمی برتر گروه علوم انسانی» در کشور انتخاب شد.
به همین منظور مراسمی برای قدردانی و تجلیل از افراد مؤثر در موفقیت نشریه در ایرانداک برگزار می‌شود.
بنا بر این گزارش، در سال جاری، تنها حوزه علوم انسانی دارای نشریه برتر بوده و فصلنامه پردازش و مدیریت اطلاعات، به‌عنوان تنها نشریه برتر کشور در سال 1394 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و از میان قریب به هزار نشریه برگزیده شده است.
پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات از سال 1351 در ایرانداک منتشر و به‌عنوان نخستین نشریه فارسی زبان به پایگاه استنادی Scopus وارد شده و از سال 2012 به بعد، همواره به لحاظ کیفیت و نفوذ علمی سیر صعودی را پیموده و در تمامی این سال‌ها، دارای ضریب SJR بوده است.
علیدوستی، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات مدیر مسئولی این نشریه علمی پژوهشی را را بر عهده داشته و رحمت الله فتاحی سردبیر آن است.
این مراسم، با حضور علیدوستی، رئیس پژوهشگاه، دوران، معاون پژوهش، اعضای هیئت مدیره انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی و عوامل نشریه، روز سه‌شنبه، 13 بهمن 1394 از ساعت 15:30 در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.