صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۳۹۹
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴

عضو هیات علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه شهرکرد از برگزاری برنامه «محفل انس با قرآن کریم» با حضور دانشگاهیان کل استان و مسئولان استانی روز شنبه 24 آبان در دانشگاه شهرکرد خبر داد.

اصغر طهماسبی، عضو هیات علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه شهرکرد در گفت‌و‌گو با ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به برگزاری برنامه «محفل انس با قرآن» در دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد: این برنامه با محوریت قرائت و تدبر قرآن به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد روز شنبه 24 آبان‌ماه از ساعت 19 در سالن شهید آوینی دانشکده کشاورزی برگزار خواهد شد.
 
وی افزود: در این برنامه دانشگاهیان کل استان، مسئولان استانی حضور دارند که گروه قرآنی معراج دعوت شده از استان اصفهان به اجرای تواشح‌خوانی و هم‌خوانی قرآن می‌پردازند. در این برنامه حضور قاری نوجوان، خطابه‌خوان نوجوان، حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد به منظور سخنرانی تدبری با محوریت قرآن، حضور نخبه و حافظ کل قرآن عیسی خورشیدی به منظور راهکارهای حفظ قرآن و تشویق دانشجویان به این موضوع، حضور اساتید و دانشجویان قرآن را خواهیم داشت.
 
عضو هیات علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه شهرکرد ادامه داد: قرار است در این برنامه از نخبگان قرآنی استان و فعالین قرآنی در دانشگاه شهرکرد، دبیر انجمن علمی قرآن و حدیث «ناهید صادقی» و دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه «اسما علیزاده» تقدیر شود. در کنار این برنامه‌ها نیز برنامه‌های متنوع به همراه مسابقه قرآنی به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود. 
 
وی تاکید کرد: هدف اصلی  از اجرای برنامه «محفل انس با قرآن کریم» این است که دانگشاهیان هر چه بیشتر با قرآن انس بگیرند، مانوس شوند و بیشتر بدانند که چقدر آخرین کتاب و پیام الهی در زندگی آن‌ها کاربرد دارد و می‌تواند به آرامش‌بخشی و موفقیت آن‌ها در زندگی کمک کرده و باعث استحکام زندگی آن‌ها شود.
 
طهماسبی در پایان از همه فعالان فرهنگی و مسئولان استانی درخواست کرد، به بحث قرآن و عترت استان نگاه ویژه داشته و از گروه‌های قرآنی، اعضای علمی، پژوهشگران و فعالان قرآنی دانشگاه‌ها حمایت ویژه‌ای انجام شود تا بتوانند در راستای تبیین، ترویج و تبلیغ برنامه‌های بیش‌تر را در سطح گسترده‌تر با رویکردهای کاربردی سبک زندگی، سلامت روح و روان و آموزه‌های کاربردی قرآن و عترت برگزار شود تا شاهد رشد معنوی هر چه بیشتر در استان باشیم.
انتهای پیام