وی در بازدید از تالار قرآن همدان که محل برگزاری مسابقات خواهران است ضمن حضور در سالنهای مختلف محل برپایی رشتههای حفظ، کتابت، نقاشی از نزدیک با داوران و شرکتکنندگان گفت وگو کرد، همچنین با داوران بخش قرائت خواهران نیز در نشستی کوتاه و مجزا دیدار داشت.
رییس هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در ادامه با حضور در تالار شهید آوینی از اجراهای گروهی در بخش برادران بازدید به عمل آورد.
در بخش گروهی سرود، تواشیح و همخوانیهای مختلفی از سوی کانونهای مساجد راهیافته به مرحله کشوری هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان اجرا شد.
وی در سخنانی کوتاه در تالار شهید آوینی ضمن تقدیر از شرکتکنندگان هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان اظهار کرد: اجراهای گروهی نقطه عطف مسابقات امسال بود.
گفتنی است، هفدهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در قالب ۵۷ تیم از ۲۰ تا ۲۳ آبان ماه به میزبانی استان همدان در حال برگزاری است و ۵۱ درصد از متسابقین این دوره را خواهران و ۴۹ درصد را برادران تشکیل می دهند.
انتهای پیام