صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۷۹۴
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
امام جمعه فین:

حجت‌الاسلام سیدباقر درخشان با بیان اینکه فضای مجازی وقت بسیاری از ما را گرفته است و باعث شده کمتر کتاب بخوانیم، گفت: کتابخوانی را باید از خود و فرزندانمان آغاز کنیم، چراکه با خرید یک کتاب، عمر و دانش یک دانشمند را می‌خریم.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام سیدباقر درخشان، امام جمعه فین، ۲۳ آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ضمن اشاره به سالگرد ارتحال فیلسوف و مفسر بزرگ قرآن کریم، علامه سیدمحمدحسین طباطبایی(ره) گفت: هر ملتی به‌ویژه ملت مسلمان که انس با کتاب نداشته باشد، دچار خسارتی جبران‌ناپذیر خواهد شد. اسلام بر خواندن و نوشتن تأکید فراوان دارد و قابل تحمل نیست که جامعه ما از کتاب فاصله بگیرد.

وی افزود: فضای مجازی وقت بسیاری از ما را گرفته است و باعث شده کمتر کتاب بخوانیم، در حالی که در کتاب‌ها مطالبی یافت می‌شود که در هیچ جای دیگر قابل دسترسی نیست. کتابخوانی را باید از خود و فرزندانمان آغاز کنیم، چراکه با خرید یک کتاب، عمر و دانش یک دانشمند را می‌خریم.

امام جمعه فین همچنین با اشاره به سالروز حماسه آزادسازی سوسنگرد در سال ۱۳۵۹ گفت: این حماسه با وجود ویژگی‌های برجسته، در چهار دهه گذشته مظلوم واقع شده است و ثبت ۲۶ آبان به‌عنوان روز آزادسازی سوسنگرد در تقویم رسمی، گامی مهم در شناساندن آن به نسل‌های آینده است.

وی ادامه داد: امروز وظیفه داریم خاطرات جبهه سوسنگرد و فرهنگ جهاد و شهادت را زنده نگه داریم و از شهدای گمنام با حضور خود قدردانی کنیم. این حماسه یادآور آن است که با ایمان، وحدت و فداکاری هیچ دشمنی نمی‌تواند ملت مقاومی که برای دفاع از میهن و دین خود برخاسته است، شکست دهد.

درخشان همچنین درباره انتخابات پارلمانی عراق اظهار کرد: نتایج انتخابات نشان‌دهنده پیروزی جریان‌های مقاومت و شکست پروژه بی‌ثبات‌سازی دشمنان بود و مردم عراق با رأی خود مسیر استقلال و اقتدار ملی را تأیید کردند.

امام جمعه فین با اشاره به خشکسالی بی‌سابقه چند سال اخیر در کشور گفت: ضروری است دولت به جداسازی آب شرب از آب غیرشرب، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فعال‌سازی پروژه‌های آب‌شیرین‌کن با استفاده از صنعت هسته‌ای توجه کند. همچنین ترویج دعا و نماز استسقاء میان مردم باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا از فرصت‌ها و بهانه‌ها به نفع دشمن استفاده نشود.

انتهای پیام