به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین عباس رفعتی عصر امروز 25 دی ماه در درس فقه رسانه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: رقابت در بین رسانههای دینی ویژگی خاص خود را دارد؛ یعنی ما جایز نیستیم که از کم شدن رسانه دینی دیگر خوشحال باشیم.
وی افزود: تلاش یک فعال رسانه دینی باید همپوشانی رسانههای دینی دیگر باشد و نباید کاری کند که به تضعیف رسانه دیگر دینی بیانجامد.
استاد فقه رسانه بیان کرد: امروزه با یک جنگ بزرگ رسانهای در دنیا مواجه هستیم؛ امروزه رسانههای دشمن سعی میکنند که به هر نحو مخاطبان ما را جذب کنند.
رفعتی اظهارکرد: اینکه مقام معظم رهبری بیان کردند که فضای مجازی قتلگاه جوانان ما است نشان میدهد که ما در یک جنگ رودرروی مجازی و غیرقابل رویت با دشمن حضور داریم و دشمن با این فضا سعی میکند جوانان ما را از بین ببرد.
وی گفت: هدف دشمن در این نبرد رسانهای به قول قرآن کریم آن است که دین را از مردم بگیرد؛ اگر اسلام ستیزی در جامعه انجام میشود عامل این جریان همین رسانههای استکباری بودند زیرا میخواستند کاری کنند که هم دیگران مسلمان نشوند و هم اینکه مسلمانان دین خود را از دست بدهند.
استاد فقه رسانه بیان کرد: رهبر انقلاب فرمودند که کسانی که ملی گرا هم هستند نباید کاری کنند که مردم دین خود را از دست بدهند زیرا اگر مردم ما دین خود را از دست بدهند ایران نیز متضرر خواهد شد.
رفعتی اظهارکرد: در یک جنگ نظامی، اولین کاری که انجام میدهیم آن است که باید ملاحظه کنیم که دشمن ما با چه حربهای با ما مقابله خواهد کرد؛ این مساله نیازمند رصد و قرارگاه مهم رسانهای است.
وی گفت: اگر در جنگ نظامی، نیاز به رصد فعالیت و تاکتیک دشمن داریم در جنگ رسانهای نیز نیازمند این رصد هستیم و این رصد فرهنگی بسیار ضروری تر از رصد جنگی است.
استاد فقه رسانه بیان کرد: در مباحث کلان امنیتی کشور باید افرادی وجود داشته بانشد که متخصص جنگ رسانه ای هستند که بیان کنند که استراتژی دشمن برای کار رسانه ای آینده چه خواهد بود.
رفعتی اظهارکرد: در این روزها اگر این رصد صورت نمیگرفت، نمیشد این جریان را به این خوبی مدیریت کرد؛ چون دشمنان سعی داشتند مباحث خاصی در رسانههای خود مطرح کنند؛ پس از اینکه دشمنان صحنه را باختند به تخریب شخصیت آیتالله رفسنجانی پرداختند.
وی گفت: رسانههای ما به خصوص رسانه ملی باید قرارگاه رصدی ایجاد کنند تا در زمینههایی که دشمن به دنبال ایجاد خلا اعتقادی در جامعه است فعالیت کنند.