مزین شدن مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی مازندران به نام سپهبد سلیمانی
کد خبر: 3869943
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹

مزین شدن مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی مازندران به نام سپهبد سلیمانی

گروه اجتماعی ــ رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، از نام‌گذاری بزرگترین مجتمع تحقیقاتی و تولیدی این واحد به نام سپهبد شهید قاسم سلیمانی خبر داد.

مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی مازندران به نام «سپهبد شهیدقاسم سلیمانی» مزین می‌شودواحد عبدالهیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن تبریک و تسلیت به‌مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، گفت: تکریم مجاهدت‌های خالصانه این شهید مقاومت، وظیفه همه آزادی‌خواهان جهان، آحاد امت اسلامی و هموطنان ایرانی است.

وی با اشاره به لزوم تأسی مدیران در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی کشور، از سیره مجاهدانه سپهبد شهید سلیمانی در ابعاد امنیتی و نظامی، افزود: اکنون جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها نیازمند تفکر و نگاه جهادی قاسم‌ سلیمانی‌ها است.

عبدالهیان تصریح کرد: جهاد دانشگاهی مازندران در راستای نشر فرهنگ مجاهدانه و منش ولایی «سپهبد شهیدقاسم سلیمانی» و نیز گرامیداشت یاد و خاطره این شهید جبهه مقاومت اسلامی جهانی، بزرگترین مجتمع تحقیقاتی و تولیدی خود را که ۸۰ هکتار وسعت دارد و فعالیت‌های تولیدی و پژوهشی در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان در این مجتمع انجام می‌شود، به نام این شهید سرافراز مزین می‌کند.

وی افزود: در نظر داریم در آینده نزدیک با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و به دست فرزند خردسال شهید مدافع حرم علی عابدینی، که از دانشجویان دانشگاه علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران بود، اولین طرح نمونه نیمه صنعتی تولید جلبک که طرحی دانش‌بنیان و نتیجه سال‌ها تلاش و کاربست پژوهش‌ها و مطالعات جهادگران جهاد دانشگاهی بوده است را افتتاح کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با تأکید بر اینکه، حفظ سرمایه اجتماعی ارزشمندی که خون پاک شهید سپهبد سلیمانی به جامعه دمید، وظیفه همگانی است، اظهار کرد: شایسته است با احساس مسئولیت در قبال توسعه و پیشرفت همه‌جانبه کشورمان، از این سرمایه عظیمی که در پی شهادت آن بزرگمرد مقاومت و ایثار ایجاد شد، صیانت کنیم.

یادآور می‌شود، مجتمع تحقیقاتی تولیدی سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران در منطقه چپکرود شهرستان جویبار واقع شده و با در اختیار داشتن عرصه ۸۰ هکتار زمین و آبندان، میزبان انجام فعالیت‌هایی نظیر گروه پژوهشی زیست فنآوری تولید و فرآوری ریز جلبک‌ها، آزمایشگاه تخصصی جلبک، طرح نمونه نیمه صنعتی تولید جلبک، طرح نمونه مطالعات و پرورش ماهی خاویاری، مطالعات پرورش و اسانس‌گیری گل نرگس، طرح نمونه مطالعات و اجرای گردشگری مزرعه و طرح نمونه بهینه‌سازی کشت برنج و تولید ماهیان گرمابی و ... است.

انتهای پیام
captcha