همدلی مسلمانان باعث افزایش قدرت کشورهای اسلامی در رفع تنگدستی است
کد خبر: 3947612
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
نماینده مسلمانان در پارلمان آفریقای جنوبی:

همدلی مسلمانان باعث افزایش قدرت کشورهای اسلامی در رفع تنگدستی است

نماینده مسلمانان در پارلمان آفریقای جنوبی تاکید کرد: همراهی و همدلی میان مسلمانان و پیگیری فعالیت‌های خیریه در جهان اسلام می‌تواند قدرت کشورهای اسلامی را برای رفع فقر افزایش دهد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری تقریب، «ابراهیم هندریکس» نماینده مسلمانان در پارلمان آفریقای جنوبی در گفت‌وگو با تقریب اظهار کرد: گفتمان اسلامی مبتنی بر رأفت بر اساس مبانی ارزشی اسلام، باعث ترویج سنت‌های حسنه اسلامی و ایجاد پویایی و تحرک عقیدتی و فکری شده و می تواند جایگزین مناسبی برای مرزهای جغرافیایی باشد و روابط میان مسلمانان را با توجه به نفوذ در وجوه انسانی بهتر کند.
 
ابراهیم هندریکس با بیان اینکه در حقیقت وحدت رویه گفتمانی به تنهایی عامل ایجاد اتحاد در جهان اسلام است، افزود: سبک و نگاه جهانی شدن که در تفکر لیبرالیسم ریشه دارد، نتایج زیان بار خود را بر سبک زندگی اسلامی ایجاد کرده است. فقر و از میان رفتن انسان‌ها و تبعیض اجتماعی یکی از نتایج مهم و جانبی جهانی شدن اقتصاد است.
 
او با اشاره به اینکه ستم ذاتی جهانی شدن فرصت هیچ اقدامی را برای گروه‌های آسیب پذیر فراهم نمی‌سازد، گفت: اگر مسلمانان معتقد و آگاه برای حل این روند زیان بخش تلاشی نکنند، بسیاری از افراد جهان تحت تاثیر جهانی شدن از میان خواهند رفت.
 
ابراهیم هندریکس ادامه داد: با در نظر گرفتن آموزه‌های اسلامی نیاز است که افرادی که این نگرانی مهم بشری را دریافته‌اند نسبت به رفع آسیب‌ها و پیش‌روندگی آن اقدام کنند. به ویژه که اصل انسانیت در نگرانی و همراهی و فداکاری نسبت به دیگران معنی پیدا می‌کند که به معنای خروج از اصل تنازع بقا و پیشی گرفتن در کار نیکو است. اصولی همچون همکاری، وفاق، مساعدت، احسان، فداکاری و سخاوت و بخشش از نمادهای بارز نفس انسانی است.
 
او در ادامه تصریح کرد: تشکیل موسسات بزرگ خیریه اسلامی می‌تواند گام موثری برای تقویت سرمایه اجتماعی و گسترش فرهنگ بخشش و افزایش روحیه نوع‌دوستی باشد. همراهی و همدلی میان مسلمانان و پیگیری فعالیت‌های خیریه در جهان اسلام می‌تواند قدرت کشورهای اسلامی را برای رفع فقر افزایش دهد. اتحادیه جهانی موسسه خیریه مسلمان باید شبکه ارتباطی میان خیرین و موسسات خیریه جهان اسلام را ایجاد کند و زیر سایه این اقدام همه اقشار نخبگان و برگزیدگان فرهنگی را در این نهادهای انسان‌دوستانه در کنار یکدیگر جمع کند. گسترش سرمایه اجتماعی و پیگیری فعالیت‌های خیرخواهانه در جهان اسلام باید با در نظر گرفتن ظرفیت مادی و معنوی کشورهای اسلامی باشد تا بتواند گفتمان موثری برای انجام تکالیف اجتماعی و سنت‌های حسنه اسلامی باشد.
انتهای پیام
captcha