کد خبر: 4373360
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۲
احمد میدری:

رسانه‌ها روایتگر توانمندی‌های پنهان کشور باشند

وزیر کار با تأکید بر نقش بی‌بدیل خبرنگاران در انعکاس واقعیت‌های جامعه، از ضرورت توجه به قهرمانان گمنام نظام اداری سخن گفت.

وزیر کار

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست صمیمی احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اصحاب رسانه عصر سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه برگزار شد.

میدری با اشاره به مباحث مطرح‌شده از سوی رئیس‌ جمهور در دولت چهاردهم، تفویض اختیار به استان‌ها و استانداران را یکی از رویکرد‌های نوین این دولت دانست و اظهار داشت که تأکید بر دولت رفاه، چارچوبی تازه در عرصه سیاست‌ورزی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اگرچه همه دولت‌ها به دنبال تحقق چنین اهدافی بوده‌اند، اما متأسفانه برخی جریان‌های سیاسی، شکاف‌ها را به ابزاری برای بسیج پایگاه خود تبدیل کرده‌اند و این امر نیازمند بازخوانی تاریخی و گفت‌وگوی فراگیر با مشارکت رسانه‌هاست.

میدری با قدردانی از نقش رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی میان سیاست‌مداران، دانشگاهیان و مردم، تصریح کرد: بدون همکاری اصحاب رسانه، امکان گسترش اندیشه‌های نوین در جامعه میسر نیست.

وزیر کار در بخش دیگری از سخنان خود، به رویکرد متفاوت دولت نسبت به مقوله جنگ اشاره کرد و گفت: رئیس‌ جمهور به‌صراحت اعلام کرده‌ است که اگر دشمن پیشنهاد صلح دهد، آن را می‌پذیریم، اما بسیج خود را حفظ کرده و از ساده‌انگاری پرهیز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جنگ هزینه‌های سنگینی بر اقتصاد و جامعه تحمیل کرده است، تأکید کرد: تعامل با جهان، به‌ویژه در شرایطی که آمریکا بر تعهدات خود پایبند نیست، باید در رسانه‌ها به‌طور جدی مورد بحث قرار گیرد.

میدری با برشمردن دستاورد‌های ایران در جنگ‌های اخیر، بیان کرد: ما در سه عرصه نبرد، مذاکره و رسانه، برنده مطلق بودیم. در میدان جنگ، با وجود هزینه‌های سنگین، توانستیم ضربات جبران‌ناپذیری به دشمن وارد کنیم و در عرصه رسانه نیز برای نخستین‌بار، توانستیم چهره واقعی جنایت‌های دشمن را بدون پوشش‌های حقوق‌بشری به جهان نشان دهیم که این مرهون هنرمندی اصحاب رسانه ایران بود.

وزیر کار در ادامه، با اشاره به وجود کارشناسان و مدیران خدومی که سال‌ها در گمنامی به خدمت‌رسانی مشغول‌اند، از خبرنگاران خواست تا روایتگر تلاش‌های آنان باشند.

وی گفت: ما در نظام اداری قهرمانانی داریم که نه‌تنها قدردانی نمی‌شوند، بلکه اساساً شناخته شده نیستند. به‌عنوان مثال، کارشناسی در بانک مرکزی از سال ۱۳۹۵ تاکنون، با وجود بی‌توجهی‌ها، آیین‌نامه‌های پولی را اصلاح کرده است یا کارشناسی در وزارت صمت که سال‌ها بر واگذاری مدیریت به بخش خصوصی متمرکز بوده، اما همچنان در سمت کارشناسی باقی مانده است.

میدری پیشنهاد داد: جشنواره‌ای با همکاری انجمن صنفی خبرنگاران و انجمن ارتباطات برگزار شود تا این افراد ناشناخته معرفی و روایت آنان توسط رسانه‌ها الگوسازی شود.

وی افزود: جشنواره‌های دولتی ممکن است با علامت سؤال مواجه شوند، اما شما اصحاب رسانه می‌توانید با روایت درست، امید را به جامعه بازگردانید و قدرت تغییر را به مردم تفویض کنید.

وزیر کار در پایان، با تأکید بر باور دولت به توانایی افراد جامعه در ایجاد تحول، گفت: این توهم که فقط مسئولان ارشد قدرت تغییر دارند، باید شکسته شود. رسانه‌ها می‌توانند این توهم را از بین ببرند و ما در وزارتخانه، از طریق ایجاد سازمان خبر و ارتباطات، روایتگر تلاش‌های گمنامانی خواهیم بود که برای رضایت خلق خدا و بهبود زندگی مردم، بی‌ادعا خدمت می‌کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیه قربانی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha