کارمندان سیسکو پس از فعالیت علیه فروش فناوری به ارتش اسرائیل میگویند از سوی این شرکت مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند.
به گزارش ایکنا، الجزیره نوشت: کمیسیون فرصتهای شغلی برابر ایالات متحده (EEOC) دریافته است که شرکت فناوری شبکه سیسکو، در میانه موجی از احساسات ضد عرب و ضد مسلمان در پلتفرمهای پیامرسان داخلی این شرکت، ممکن است حقوق مدنی کارمندان خاورمیانهای و مسلمان را نقض کرده باشد.
در ماه ژوئن، کمیسیون فرصتهای شغلی برابر آمریکا که وظیفه اجرای قوانین ضد تبعیض این کشور را بر عهده دارد، طبق نامهای که به الجزیره رسیده است، اعلام کرد: سیسکو کارمندان خود را در یک محیط کاری خصمانه قرار داده است.
این نامه که نخستین بار توسط وبسایت پولیتیکو گزارش شد، ناشی از شکایتی بود که در دسامبر ۲۰۲۴ توسط گروهی از کارمندان سیسکو به نام «پل بشریت» (B۲H) به کمیسیون فرصتهای برابر اقتصادی (EEOC) ارائه شد.
این گروه از کارمندان نگرانی خود را در مورد ارائه فناوری این شرکت به ارتش اسرائیل برای استفاده در جنگ نسلکشی اسرائیل علیه غزه ابراز کرده بودند.
چند ماه قبل، این گروه از کارمندان نامه سرگشاده جداگانهای ارسال کرده و از این شرکت مستقر در سن خوزه، کالیفرنیا، خواسته بودند که ارائه فناوری خود به دولت اسرائیل را متوقف کند.
این سند توسط بیش از ۱۷۰۰ نفر از بیش از ۸۶۰۰۰ کارمند این شرکت امضا شده بود. حالا سیسکو متهم شده نامه سرگشاده را از یک سایت داخلی حذف کرده و «در دست بررسی» قرار داده است و متعاقباً بسیاری از امضاکنندگان مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند.
کارمندان عرب و دیگران همچنین شرکت را متهم کردهاند با کارمندان طرفدار اسرائیل برای سرکوب آنها همدست شده است.
گفتنی است؛ بسیاری از کارمندان شرکتهای بزرگ فناوری آمریکا از جمله گوگل و مایکروسافت اعتراض خود را به خدمات این شرکتها به اسرائیل ابراز کرده و حتی برخی استعفا دادهاند.
انتهای پیام