کد خبر: 4373449
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۱

معلم کنشگر؛ نسخه‌ نوین تحکیم خانواده در کارگاه رویش

کارگاه تخصصی «ایده‌پردازی و ظرفیت‌سازی» با تدریس علی صدرا، سفیر خانواده، در مجمع ملی خانواده برگزار می‌شود.

مجمع ملی خانواده

به گزارش ایکنا؛ کارگاه تخصصی «ایده‌پردازی و ظرفیت‌سازی» با محور طرح «حامین» و با هدف ارتقای معلمان از جایگاه مدرس به «کنشگر اجتماعی» و «سفیر تحکیم خانواده» طراحی شده است. در این مسیر، شرکت‌کنندگان با روش‌های نوین ایده‌پردازی، ظرفیت‌سازی و یاریگری آشنا شده و گامی عملی در جهت رشد و نجات‌بخشی به بنیان‌های خانواده برمی‌دارند.

طرح «حامین» با شعار «از معلمی تا کنشگری»، نگاهی نو به جایگاه معلمان در جامعه دارد. براساس این نگاه، معلم فقط یک انتقال‌دهنده دانش نیست، بلکه می‌تواند به‌عنوان یک کنشگر اجتماعی و سفیر تحکیم خانواده، نقشی مؤثر در جهت‌دهی به ارزش‌ها و سبک زندگی نسل آینده ایفا کند.

این کارگاه ۱۳ شهریورماه در مجمع ملی خانواده برگزار خواهد شد و این مجمع از تمامی معلمان، فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان به حوزه خانواده دعوت کرده است تا در این کارگاه تخصصی شرکت کنند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت‌نام و حضور در این کارگاه، می‌توانند به کانال مجمع ملی خانواده در پیام‌رسان بله به نشانی iranifamily@ مراجعه کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیه قربانی
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha