کد خبر: 4373473
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۳
امام جمعه یزد:

مسجد کانون قرآن و اهل‌بیت(ع) محله باشد

آیت‌الله محمدرضا ناصری با تأکید بر نقش محوری مساجد در ترویج فرهنگ قرآنی بیان کرد: مساجد باید به کانون قرآن و اهل‌بیت(ع) تبدیل شوند و فعالیت‌های قرآنی در مساجد با جدیت دنبال شود.

امام جمعه یزد

به گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه یزد، ۱۱ شهریورماه در جمع فعالان قرآنی مساجد یزد با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم و معارف اهل‌بیت(ع) گفت: پیامبر اکرم(ص) در سفارش به امت اسلامی فرمودند: «إِنّی تارِکٌ فیکُمُ الثَّقَلَین»؛ یعنی دو امانت گران‌بها، قرآن و اهل‌بیت(ع)، را در میان شما به یادگار می‌گذارم.

وی افزود: اگر مسلمانان به قرآن و اهل‌بیت(ع) که دو امانت پیامبر اکرم(ص) هستند، تمسک کنند، از هدایت و سعادت برخوردار خواهند شد؛ چرا که این دو از یکدیگر جداشدنی نیستند و تمسک به هر دو، انسان را از گمراهی مصون می‌دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به وجود جریان‌هایی که با وجود ظاهر قرآنی، از مسیر صحیح منحرف شدند اظهار کرد: امروز در برخی کشورهای اسلامی قرآن تلاوت می‌شود، اما به دلیل بی‌توجهی به سفارش پیامبر اکرم(ص) درباره اهل‌بیت(ع)، این انس با قرآن به نتیجه مطلوب نرسیده است. قرآن تنها برای تلاوت نیست، بلکه باید در زندگی و رفتار اجتماعی مسلمانان جاری شود.

آیت‌الله ناصری ادامه داد: نمی‌توان مدعی پیروی از قرآن بود، اما در برابر ظلم و جور سر تسلیم فرود آورد. عمل به قرآن باید در رفتار فردی و اجتماعی انسان نمود پیدا کند.

وی با اشاره به اهتمام امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب به قرآن کریم گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با تأکیدات امامین انقلاب، توجه به قرآن کریم در جامعه افزایش یافت. امام خمینی(ره) انس ویژه‌ای با قرآن داشتند و روزانه چندین جزء قرآن تلاوت می‌کردند و کمتر کسی را دیده‌ام که مانند ایشان با قرآن مأنوس باشد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد افزود: امام خمینی(ره) عملاً به جامعه آموختند که باید با قرآن آشنا بود و زندگی را به قرآن و خداوند متعال پیوند زد. رهبر شهید انقلاب نیز از سال‌ها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، جلسات قرآن و درس تفسیر برگزار می‌کردند و بر انس با معارف قرآن تأکید داشتند.

وی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) به صراحت فرمودند که اگر قرآن و اهل‌بیت(ع) را در اختیار داشته باشید، هرگز گمراه نخواهید شد؛ بنابراین این دو حقیقت را نمی‌توان از یکدیگر جدا کرد.

آیت‌الله ناصری با تأکید بر نقش محوری مساجد در ترویج فرهنگ قرآنی بیان کرد: مساجد باید به کانون قرآن و اهل‌بیت(ع) تبدیل شوند و فعالیت‌های قرآنی در مساجد با جدیت دنبال شود.

وی بر نقش اجتماعی مساجد تأکید کرد و افزود: مساجد باید پیشگام حل مشکلات و مسائل محلات باشند و در زمینه‌های مختلف، یاری‌رسان مردم و جامعه باشند. فعالان مسجدی باید مشکلات و نیازهای محله خود را شناسایی کرده و برای رفع آن‌ها تلاش کنند.

آیت‌الله ناصری با تأکید بر ضرورت اخلاص و ایثار در فعالیت‌های مسجدی گفت: کار در مسجد باید مخلصانه و ایثارگرانه باشد و فعالان مسجدی بدون چشم‌داشت برای خدمت به مردم و اعتلای فرهنگ دینی تلاش کنند.

وی در پایان با دعوت از مردم و فعالان مسجدی برای حضور پررنگ‌تر در مساجد اظهار کرد: مساجد را با حضور خود و با فعالیت‌های قرآنی و دینی آراسته کنید و زمینه را برای گسترش فرهنگ قرآن و اهل‌بیت(ع) در جامعه فراهم کنید.

 

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha