کد خبر: 4373504
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲

آغاز پنجمین جشنواره شعر پیامبر اعظم (ص) در آستان علوی

پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر عربی پیامبر اعظم (ص) با مشارکت شاعرانی از چند کشور اسلامی از سوی آستان علوی آغاز شد.

شعر

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، در قالب پنجمین هفته بین‌المللی الصادقین با شعار «الی مدینه من بابها»، نخستین جلسه از پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر عربی پیامبر اعظم (ص) با حضور گروهی منتخب از شاعران عراقی و عرب و حضور گسترده مقامات و عموم مردم در صحن حضرت فاطمه زهرا (س)برگزار شد.

در این جلسه که با نظارت سید عیسی الخرسان، دبیرکل آستان مقدس علوی (ع) برگزار شد، دبیران و نمایندگان آستان‌های مقدس و اماکن مقدس، استاندار نجف، چند تن از اعضای هیئت مدیره و روسای ادارات و همچنین تعدادی از شخصیت‌های رسمی، مذهبی، دانشگاهی، فرهنگی و اجتماعی، گروهی منتخب از نویسندگان، شاعران و علاقه‌مندان به شعر و سخنوری، بزرگان نجف و جمعیت زیادی از اقشار مختلف جامعه، چه از داخل و چه از خارج از نجف حضور داشتند.

احمد القرشی، مشاور دبیرکل در امور فرهنگی و رسانه‌ای طی سخنانی ضمن خوشامدگویی به حضار محترم در صحن مقدس حرم مطهر، تأکید کرد: وقتی امیرالمؤمنین(ع) که رسول خدا را بهتر می‌شناخت و در امور ایشان از همه آگاه‌تر بود، وظیفه تبیین نقش پیامبر(ص) را بر عهده گرفت، فضایل ایشان را به هیچ جنبه خاصی محدود نکرد.

در روز اول، جشنواره شاهد شعرخوانی سید مهند جمال الدین از نجف عراق؛ ضیاء الکیلانی از مصر؛  نوفل السعیدی از مراکش؛ مرتضی الحمامی از نجف عراق؛ شاعر ناصر الغسانی از عمان و احمد الفخری از لیبی بود. 

در روز دوم، شعرخوانی احمد العلیاوی از نجف، سُدیف حماده از لبنان، حسن الحاج عکله از ذی قار ، زینل الصوفی از موصل، محمد باقر جابر از لبنان، احمد کاظم خضیر از بصره، احمد گولتکین از کرکوک و مرتضی حیدری از جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ دبیرخانه آستان مقدس امام علی (ع) به عنوان بخشی از پنجمین هفته بین‌المللی الصادقین برنامه ویژه‌ای را برای جشن گرفتن سالروز ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) تدارک دیده است. این هفته شامل رویدادهای مذهبی، فرهنگی و اجتماعی و مراسم یادبود متعددی است. 

انتهای پیام
captcha