ماموستا محمودی
ايستادگی مسلمانان، راهکار مقابله با تکرار تعرض به مقدسات است

گروه سياسی: امام جمعه پيرانشهر با تأكيد به اينكه ايستادگی در مقابل هتک حرمت مقدسات، وحدت مسلمانان را تقويت می‌كند، گفت: مسلمانان نبايد در مقابل آن‌ها ضعف نشان دهند.


ماموستا مصطفی محمودی، امام جمعه پيرانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: نبش قبر حرام بوده و نبايد مسلمانان در مقابل آن‌ها ضعف نشان دهند بلكه بايد در مقابل هتك حرمت صحابی پيامبر(ص) ايستادگی و پاسخی محكم به آن‌ها دهند و وحودت خود را تقويت كنند.


وی هدف اصلی اين گروه را ايجاد تفرقه بين مسلمانان، تخريب در عالم اسلامی و تداوم سلطه آمريكا و صهيونيست‌ها بر جهان عنوان و افزود: مسلمانان با ايستادگی در مقابل اين بی‌حرمتی و ايجاد وحدتی محكم‌تر اين اجازه را به دشمنان نخواهند داد.


وی اضافه كرد: عواقب اين كارها را نابود كننده جامعه اسلامی است و با اين كار خود می‌خواهند آتش جنگ شيعه و سنی را روشن و همه مسلمانان در آن بسوزند كه هرگز به آن نخواهند رسيد.


محمودی تصريح كرد: حجر بن عدی از اصحاب پيامبر(ص) و شخصيتی بسيار بزرگ و از ياران امام علی(ع) بود و مورد احترام شيعه و سنی است.


وی ابراز كرد: دشمنان اسلام با اين عمل زشت خود خواستند عكس‌العمل مسلمانان را ببينند و باز هم به جايی نخواهند رسيد و مسلمانان در برابر اين استكبار جهانی ايستادگی كرد.


امام جمعه پيرانشهر خاطرنشان كرد: وهابيت وابستگی كاملی به آمريكا داشته و از فتوای مفتی‌های جاهل بی‌بصيرت پيروی می‌كنند و اين در حالی است که آن‌ها جنايات را مشروع دانسته اما به اربابان مشرك خود خدمت می‌كنند.