قتل‌عام 60 شيعه در سوريه به دست شورشيان

گروه بين‌الملل: 60 مسلمان شيعه ساكن روستايی در شرق سوريه به دست شورشيان مورد حمايت كشورهای خارجی كشته شدند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از شبكه خبری العالم، گروهی از شورشيان ديروز، 21 خردادماه، با حمله به روستای «حتله» در شرق استان «دير الزور» كنترل اين منطقه را در دست گرفته و 60 نفر از شيعيان اين روستا را كشتند.


بيش از 10 شورشی نيز در اين درگيری كشته شدند. در پی اين حمله، ساكنان اين روستا مجبور به ترك خانه و كاشانه خود شدند.


سوريه از بهار 2011 صحنه ناآرامی‌ها است. شمار زيادی از مردم اين كشور از جمله تعداد زيادی از نيروهای امنيتی در اين خشونت‌ها جان خود را از دست داده‌اند.


اين ناآرامی‌ها از خارج كشور كنترل و هدايت می‌شود و گزارش‌های موجود نيز حاكی از آن است كه شمار زيادی از شورشيان اتباع خارجی هستند.


دمشق همچنين برخی از كشورهای غربی و متحدان منطقه‌ای آن از جمله عربستان سعودی، قطر و تركيه را به تأمين بودجه و تجهيز تسليحاتی شورشيان معارض با دولت سوريه متهم می‌كند.