منتخب مردم در مجلس بيان كرد
روز قدس مبدأ بيداری امت اسلامی است

گروه سياسی: ابوالقاسم خسروی با بيان اينكه روز قدس مبدأ بيداری امت اسلامی است، گفت: موج بيداری اسلامی در كشورهای مختلف در راستای گراميداشت روز قدس صورت گرفته ايجاد شده است.


ابوالقاسم خسروی، نماينده مردم تربت حيدريه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به اينكه امروز موج بيداری اسلامی در راستای گراميداشت و توجه به روز قدس صورت گرفته است، اظهار كرد: در شرايط كنونی اسرائيل بسياری از ياران خود را در منطقه از دست داده و استمرار بيداری اسلامی مايه اميد در منطقه است، لذا ضرورت دارد مسلمانان با حضور در راهپيمايی روز قدس، حمايت مضاعفی از مردم فلسطين داشته باشند.


وی ادامه داد: روز قدس يكی از يادگارهای امام راحل(ره) است و در شرايط فعلی اهميت بسياری دارد، زيرا امروز چشم همه دنيا به مقام معظم رهبری و مردم ايران است.


خسروی گفت: ابتكار امام خمينی(ره) در نامگذاری آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به‌عنوان روز قدس آن هم يك سال بعد از پيروزی انقلاب اسلامی از همان ابتدا تحركی هوشمندانه و وحدت آفرين در جهان اسلام بود.


نماينده مردم در مجلس بيان كرد: روز جهانی قدس، روز اظهار وجود همه امت اسلام، مقابله با همه مستكبران و غاصبان و روز صف آرايی امت اسلامی در برابر صهيونيزم جنايت گر است.


وی يادآور شد: ده ها سال است كه رژيم جعلی اسرائيل حقوق ملت فلسطين را پايمال كرده و به‌عنوان ناقض حقوق بشر در جهان شناخته شده است، زيرا ماهيت اين رژيم بر اساس قتل، كشتار، تجاوز و وحشی‌گری پايه‌گذاری شده است، بنابراين با اتحاد مسلمانان و عنايت پروردگار اين غده سرطانی ريشه‌كن می‌شود و بيت‌المقدس به صاحبان واقعی خود، يعنی امت مسلمان بازگردانده می‌شود.


خسروی تصريح كرد: امسال روز قدس حساسيت ويژه‌ای دارد و به طور قطع مردم ولايت‌‌‌مدار ايران اسلامی با حضور حداكثری خود پيوند ناگسستنی شان را با خون شهدا، جانبازان و آزادگان ولايت نشان می‌دهند.


وی با بيان اينكه راهپيمايی روز قدس موجب برملا شدن ماهيت رژيم صهيونيستی می شود، ابراز كرد: از آن جهت كه روز قدس مبدأ بيداری امت اسلامی است و حضور گسترده مردم روزه‌دار به مثابه همدردی با ملت فلسطين است، بنابراين اگر امروز عليه رهبری نظام، ولايت فقيه و حزب‌الله توطئه می‌شود ناشی از سيلی خوردن دشمن از اين امور و ‌به خطر افتادن منافعش در جهان است.