برای نخستين‌بار؛
دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام در شهريار برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام اول مهرماه سال جاری توسط مؤسسه بشار‌ت‌المصطفی(ص) با همكاری امور بانوان فرمانداری در شهريار برگزار می‌شود.








مريم عليزاده، مديرمسئول مؤسسه قرآنی بشارت‌المصطفی(ص) شهريار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با بيان اينكه دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام در شهريار برگزار می‌شود، گفت: دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام برای نخستين‌بار با مسئوليت پژوهشكده و دانشكده امام خمينی(ره) قم توسط مؤسسه قرآنی بشارت‌المصطفی(ص) شهريار اول مهرماه سال جاری در اين مركز قرآنی برگزار می‌شود.


اين فعال قرآنی در ادامه به همكاری امور بانوان فرمانداری شهريار در برگزاری دوره‌های فوق‌الذكر اشاره و تصريح كرد: دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام به‌صورت حضوری ويژه كارمندان ادارت و سازمان‌های دولتی شهريار برگزار می‌شود.


عليزاده به بررسی مباحث تخصصی و چالشی در دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام اشاره و اظهار كرد: ثبت‌نام از متقاضيان برای حضور در دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام از امروز، 28 مردادماه آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه دارد.


مديرمسئول مؤسسه قرآنی بشارت‌المصطفی(ص) شهريار افزود: اين دوره‌های تربيت مربی برای افرادی كه دارای مدرك ليسانس روانشناسی و همچنين طلبه هستند، برگزار خواهد شد.


اين مدرس قرآن در پايان در رابطه با نحوه برگزاری دوره‌های تربيت مربی مشاوره از ديدگاه اسلام گفت: سلسله جلسات آموزشی اين دوره‌ها به‌مدت يك سال در قالب دو روز در هفته برگزار می‌شود كه بعد از به پايان رسيدن دوره به نفرات ممتاز گواهينامه قبولی از سوی پژوهشكده و دانشكده امام خمينی(ره) اعطاء می‌شود.