به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از امور بينالملل بنياد بينالمللی فرهنگی ــ هنری امام رضا(ع)، حجتالاسلام محمد سالار، معاون بينالملل مجمع جهانی اهل بيت(ع) در نهمين جلسه شورای بينالملل جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) گفت: مساحت فضای اين مسجد يك هزار و ۷۷۱ مترمربع است.
وی بيان كرد: مسجد مزبور از فضاهايی از جمله كتابخانه و مركز اسلامی امام رضا(ع) با بكارگيری هنر ناب اسلامی برخوردار است كه برای ساخت آن ۵/۱ ميليون دلار هزينه شده است.
معاون بينالملل مجمع جهانی اهل بيت(ع) با بيان اينكه مسجد امام رضا(ع) موجب فخر شيعه در قاره اقيانوسيه است، افزود: بانی اين مسجد كه تنها مسجد شيعيان نيوزلند بهشمار میرود خيری به نام فريدون صالحی است كه با مشاركت مجمع جهانی اهل بيت(ع) و دفتر مقام معظم رهبری اقدام به ساخت اين مسجد كرده است.
وی خاطرنشان كرد: مجمع جهانی اهل بيت(ع) با مشاركت برخی نهادها كار ساخت دو مسجد ديگر به نام مبارك امام رضا(ع) در كشورهای كامرون و اوگاندا را آغاز كرده است و تا چندی ديگر مسجدی به همين نام در شهر دوالاكامرون به بهرهبرداری خواهد رسيد.
سالار از انتشار ترجمه كتاب شريف صحيفه رضويه به سه زبان زنده دنيا در ايام دهه كرامت خبر داد و گفت: كار ترجمه صحيفه رضويه به چهار زبان انگليسی، تركی استانبولی، اردو و روسی از سال گذشته به سفارش دبيرخانه دائمی جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) آغاز شد. همچنين ترجمه انگليسی صحيفه رضويه در كامرون، ترجمه تركی آن در استانبول، ترجمه اردو در پاكستان و ترجمه روسی اين كتاب در مسكو انجام شده است.
معاون بينالملل مجمع جهانی اهل بيت(ع) ادامه داد: ترجمه صحيفه رضويه به زبانهای انگليسی، تركی و اردو در تيراژ هزار و ۵۰۰ نسخه آماده انتشار است كه در دهه كرامت سال جاری از اين سه ترجمه رونمايی و در كشورهای هدف توزيع خواهد شد.
وی گفت: همچنين ترجمه روسی صحيفه رضويه بهدليل مشكلات مالی با تأخير تكميل خواهد شد و با فاصله چند ماه پس از برگزاری يازدهمين دوره جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) در تيراژ شش هزار نسخه به چاپ خواهد رسيد.