ارائه بيش از 1000 ساعت مشاوره دينی در بيجار


حجت‌الاسلام جليل مختاری‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، از ارائه بيش از هزار ساعت مشاوره در طی يك سال گذشته در مركز مشاوره هادی این شهرستان خبر داد و اظهار كرد: این مركز ‌اقدام ارزنده‌ای در راستای مبارزه با جنگ نرم دشمنان و آگاه‌سازی مردم در‌خصوص مباحث دينی، فرهنگی و اجتماعی است.


وی با اشاره به نیاز شهرستان به وجود این مرکز مشاوره افزود: مركز مشاوره هادی شهرستان بيجار با داشتن پنج مشاور توانمند توانسته گام‌های ارزشمندی را در جهت رفع مشكلات مردم شهرستان و بالاخص جوانان بردارد.


حجت‌الاسلام مختاری‌نيا عنوان كرد: امروز دشمنان با استفاده از هر ترفندی و سرمايه‌گذاری‌های هنگفت مردم اين كشور را مورد هدف قرار داده‌اند و لازم است كه ادارات و متوليان فرهنگی با اجرای طرح‌ها در مراكز مختلف دينی و فرهنگی زمينه‌ آگاه‌سازی مردم را فراهم كنند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار اعلام كرد: انتظار می‌رود با وجود چنين مراكزی بتوانيم فرهنگ دينمداری را ‌ميان افراد و خانواده ها بيش از پيش رواج دهيم


وی با اشاره به اينكه در اين مراكز كارشناسان مجرب در سطح شهر و روستا به مشاوره فعاليت‌های حوزه دينی به جوانان و خانواده‌ها می‌پردازند، يادآور شد: در اين مراكز آموزش مهارت‌های زندگی و مشاوره‌های قبل و بعد از ازدواج نيز توسط روانشناسان و كارشناسان مركز انجام می‌شود.