سامانه جاسوسی رژیم صهیونیستی توسط نیروهای حماس کشف شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، «ابوعبیده»، سخنگوی این گردان‌ها، گفت: اخیرا موفق به کشف یک سامانه جاسوسی رژیم صهیونیستی شدیم که ˈتل‌آویوˈ از آن علیه ملت فلسطین؛ به ویژه در نزدیکی پایگاه نظامی کیزویم استفاده می‌کرد.

ابوعبیده افزود: کشف این سامانه یک ضربه بزرگ به دشمن صهیونیستی زد و آن را پریشان‌خاطر کرد؛ لذا ارتش رژیم اشغالگر قدس در جهت احیای بخشی از هیبت پوشالی خود دست به تجاوز اخیر زد.

وی تاکید کرد: کشف این سامانه، زمینه‌ساز پیدا کردن سرنخ‌های عملیات خان یونس خواهد شد.

این مقام فلسطینی همچنین اظهارداشت: نیروهای ارتش صهیونیستی اسرائیل پنجشنبه شب گذشته با 8 دستگاه بولدوزر و 3 دستگاه تانک و ماشین آلات حفاری بزرگ 250 متر در شرق غزه پیشروی کردند، اما مبارزان این گردان‌ها با انجام عملیات کمینی، همه این متجاوزان را به دام انداختند.

ابوعبیده تصریح کرد: مبارزان قسام به هرگونه تجاوز ارتش عبری پاسخی کوبنده خواهند داد.

وی اظهار داشت: یک نبرد پنهان میان مقاومت و رژیم اشغالگر قدس قرار دارد که بخش اعظم ملت فلسطین از آن آگاهی ندارند؛ این نبرد همچنان ادامه دارد و مقاومت نیز به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد تا طرح‌های توطئه‌آمیز و شوم این رژیم را به شکست بکشاند.

سخنگوی گردان‌های قسام یادآور شد: این گردان‌ها هرگز تداوم محاصره فلسطینیان ساکن نوار غزه و محرومیت آنان از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی را نخواهند پذیرفت.

وی بر ادامه مبارزه و مقاومت گردان‌های قسام تا آزادی کامل فلسطین از چنگال اشغالگران صهیونیست تأکید کرد.