هفته سوم آبان صورت می‌گیرد؛
برگزاری آخرین نشست مشورتی نگارش نمایشنامه‌های رضوی


عباس جانفدا، مسئول برگزاری کارگاه‌های نمایشنامه‌نویسی رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: از چندی پیش به همت مرکز آفرینش‌های فرهنگی آستان قدس رضوی، نگارش مجموعه نمایشنامه‌های رضوی پیشنهاد شد و در قالب برپایی کارگاهی از نمایشنامه نویسان مطرح خراسانی دعوت به کار شد.



وی ادامه داد: تا به این لحظه روند نگارش نمایشنامه‌هایی با موضوع زندگی امام‌رضا(ع) و سیره رضوی در این کارگاه‌ها پیگیری شده است و دو نشست مشورتی نیز برگزار کرده‌ایم که در آن از نقطه‌نظرات دو کارشناس مطرح تئاتری یعنی سعید اسدی و بهزاد صدیقی استفاده کرده‌ایم.



جانفدا تصریح کرد: آخرین نشست مشورتی با حضور این دو کارشناس برای تأیید نهایی نمایشنامه‌های تولیدی هفته سوم آبان در تهران برگزار خواهد شد و نمایشنامه‌نویسان حاضر در این طرح نگارش نهایی نمایشنامه های خود را به انجام خواهند رساند.



این کارگردان تئاتر دینی گفت: خروجی برگزاری این کارگاه‌ها و نشست‌های مشورتی، 8 نمایشنامه رضوی خواهد بود که به همت مرکز آفرینش‌های فرهنگی آستان قدس رضوی چاپ و منتشر خواهد شد.



وی در پایان گفت: هدف از نگارش این نمایشنامه‌ها تولیدی محتوایی مؤثر در زمینه ترویج فرهنگ رضوی به زبان نمایش است که امیدوارم بهره‌برداری درخوری از نمایشنامه‌های نگارش شده در زمینه تولید تئاتر به عمل آید.