پس از پایان ماه صفر؛
نتایج جشنواره وبلاگ‌نویسی «ابلاغ غدیر» اعلام می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، جامعه مبلغان عید غدیر خم با اعلام تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم الحرام و ایام حزن و اندوه اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام اعلام کرد، با توجه به تمدید مسابقه «ابلاغ غدیر» تا ایام عید بزرگ غدیر خم و افزایش غیر منتظره وبلاگ‌ها در هفته منتهی به عید غدیر خم ، با وجود سعی و تلاش بی‌وقفه هیئت داوران ، داوری‌ها برای تعیین برندگان و اعلام نتایج تا قبل از فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام به اتمام نرسیده است.

اهمیت و حساسیت موضوع داوری منصفانه و تعیین برندگان به طوری که در خور استقبال با شکوه و پر شور شرکت‌کنندگان از جمله اهدافی است که باعث شده است جامعه مبلغان عید غدیر خم به بررسی دقیقتر و همه جانبه تر وبلاگ‌ها بپردازند.

همچنین لزوم حفظ حرمت دو ماه محرم و صفر از سوی دیگر ، باعث شده است تا هیئت مدیره  جامعه مبلغان عید غدیر خم اعلام نتایج و اهداء جوائز برندگان را به بعد از ایام عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) موکول گرداند و مناسب ترین روز برای این مهم را روز «عید غدیر ثانی» بداند.

تاکنون تمام وبلاگ‌های شرکت‌کننده در مسابقه «ابلاغ غدیر» حداقل یک بار به طور کامل بررسی شده و در مرحله نهایی نیز بخش اول داوری‌ها به اتمام رسیده و امتیازبندی اولیه صورت گرفته است، همچنین از شب اول محرم 1435ه.ق هیئت داوران بخش دوم داوری نهایی را آغاز کرده‌‌اند.

تعداد کل ثبت نام‌کنندگان در این جشنواره 508 نفر و تعداد راه‌یافتگان به مرحله نهایی 278 بوده‌اند. زمان اعلام نتایج  نهم ربیع الاول یک هزار و چهارصد و سی و پنج هجری قمری (9/3/1435) اعلام شده است. مدیران وبلاگ‌ها می‌توانند تا این زمان به کار وبلاگ‌نویسی خود ادامه دهند و مشکلی از این جهت وجود نخواهد داشت.