کاظمینی تأکید کرد:
تبیین صحیح فلسفه و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر


محسن کاظمینی، فرمانده سپاه محمدرسول الله(ص)، درگفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان باید بدانیم که قیام امام حسین(ع) فلسفه‌ای بس سنگین در پی داشته است و از مهم‌ترین درسی که از این  روز باید گرفت توجه به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر است.



وی افزود: فلسفه قیام امام حسین(ع)، مهم بودن اصل امر به معروف و نهی از منکر را به همه مسلمین تاکید کرده و باید بدانیم و درک کنیم که امر به معروف و نهی از منکر تمام عصاره دین اسلام است و امروز برای آنکه بتوانیم با مشکلات اجتماعی مقابله کنیم نیاز است که برای احیای این فریضه الهی کوشا باشیم.



دوری از رسوم غلط و استفاده از چاشنی مهربانی و لطافت



فرمانده سپاه محمدرسول الله(ص) تصریح کرد: امروز اگر در جامعه فضای غیر اسلامی دیده می‌شود حاکی ازاین موضوع است که نتوانسته‌ایم به فلسفه و جایگاه درست و دینی امربه معروف و نهی از منکر دست پیدا کنیم که رفع این مشکل نیازمند زمینه‌سازی مناسب برای احیای این فریضه از سوی همه افراد جامعه است.



کاظمینی خاطر نشان کرد: بسیجیان می‌توانند با استفاده از شیوه‌های درست و مردم پسند در احیای این فریضه الهی حرکات خوبی را انجام دهند و برای اجرایی کردن آن با دوری از رسوم غلط و استفاده از چاشنی مهربانی و لطافت قدم‌های خوبی را بردارند.



وی تاکید کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر به خوبی و طبق سیره ائمه اطهار(ع) احیا شود دیگر شاهد مشکلات امروزی که در جامعه گریبان‌گیر اجتماع شده است از قبیل: بدحجابی، دوری از واجبات و آیین اسلامی در برخی افراد که به واسطه دوری از فرهنگ دینی صورت گرفته است نخواهیم بود.



توسعه امور فرهنگی و دینی به ویژه در بین جوانان



فرمانده سپاه محمدرسول الله(ص) با بیان اینکه مساجد پایگاه‌های دینی هستند که مورد اقبال و توجه همه اقشار جامعه قرار دارند گفت: باید رونق فرهنگی را در اجتماع از مساجد وارد زندگی اجتماعی مردم کرد و باید کاری کرد که مساجد رونق بگیرند و به مکانی برای توسعه امور فرهنگی و دینی به ویژه در بین جوانان و نوجوانان  تبدیل شوند.



وی دوری از امربه معروف و نهی از منکر در اجتماع را از علل بروز اجتماعی غیراسلامی خواند و اشاره کرد: اگر در جامعه فضای غیر اسلامی دیده شده است حاکی از احیا نشدن درست و منطقی امربه معروف و نهی از منکر  در بین مردم است.