تظاهرات جوانان لبنانی‌ در اعتراض به توهین علیه نصرالله

 
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی لبنان فایلز، تعداد زیادی از طرفداران حزب‌الله دیروزبا بستن جاده «میرنا الشالوحی» اعتراض خود را نسبت به توهین به سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در برنامه «بس مات وطن» شبکه ماهواره‌ای «LBC» اعلام کردند.
این منطقه همچنین دیروز شاهد استقرار بی‌سابقه نیروهای امنیتی بود و این نیروها با برخی تجمع‌کنندگان درگیر شدند.
دیروز همچنین درگیری‌های شدیدی بین جوانان منطقه «سن الفیل» و «النبعه» لبنان روی داد و جوانان معترض به برنامه بس مات وطن، شعارهایی در تأیید سید‌حسن نصرالله سر دادند.
حدود صد تن از جوانان لبنانی نیز در «بعلبک» و «ضاحیه جنوبی» تجمع و اعتراض خود را نسبت به این برنامه موهن اعلام کردند.
بنا بر گزارش‌های رسیده، شربل خلیل، کارگردان برنامه بس مات وطن در شبکه ماهواره‌ای «LBC» است که در آن علاوه بر سیدحسن نصرالله، به ذات اقدس الهی و یکی از انبیاء نیز اهانت کرده است.
جنبش مقاومت اسلامی لبنان(حزب‌الله) نیز در واکنش به تجمع جوانان لبنانی در اعتراض به این برنامه موهن، عقب‌نشینی آنان از خیابان‌ها و عدم کشیده‌شدن به سمت مسائل تنش‌زا را خواستار شده است.