حسین مقدمکیا، دبیرستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: آموزشهای اولیه طرح ملی تلاوت در 16 استان کشور انجام شد.
وی ادامه داد: در این طرح بیش از دو هزار نفر از نوجوانان و جوانان قرآن کریم با سبکهای تقلیدی قاریان طراز اول مصر آشنا شدند و بر اساس همین آموزشها، روند ارزیابی این قاریان آغاز شد، همچنین در اجرای این طرح آزمونهای قرائت قرآن کریم نوجوانان و جوانان در استانها توسط اساتید و داوران مورد ارزیابی و توانسنجی قرار میگیرد.
وی گفت: آزمون طرح ملی تلاوت قرآن کریم در برخی از استانها به پایان رسیده و ارزیابی و بررسی آن در دست اقدام قرار دارد، همچنین ارزیابی توان قرائت قرآن کریم زیر پوشش طرح ملی تلاوت قرآن کریم تا پایان آبانماه سال جاری در استانها اعلام میشود.
مقدمکیا تصریح کرد: نحوه ارزیابی قاریان بدین گونه است که آنها بخشی از کلامالله مجید را تلاوت میکنند و تلاوت آنها فیلمبرداری میشود و برای داوران ارسال میشود و داوران استانی بر کیفیت این تلاوتها نمره میدهند و نتایج ارزیابیها در حدود 10 روز بعد به موسسات فرهنگی قرآن و عترت که مجری این طرح در استانها هستند، اعلام میشود.
دبیرستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشورگفت: شناسایی مولفههای مثبت ومنفی طرح دراستانهای مذکورازجمله اهداف کار ارزیابی طرح ملی تلاوت است، همچنین در راستای طرح ملی تلاوت گروههای ارزیاب متشکل از کارشناسان ستاد اجرایی طرح با حضور درموسسات قرآنی به ارزیابی طرح میپردازند.
وی اظهار کرد: پرورش استعدادهای قرآنی بین پسران هشت تا 16 سال به منظور تربیت چهرههای بزرگ قرآنی در بخش قرائت از جمله اهداف این طرح است؛ طرح مذکور میکوشد نسلی را بپروراند که همراه با داشتن مهارتهای عالی در علوم و فنون مختلف تلاوت و قرائت قرآن بتواند اهداف قرآنی نظام جمهوری اسلامی را تحقق بخشد.