مراسم آئینی «بنی‌اسد» در پیشوا برگزار شد

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این آئین مبتنی بر روایت‌های تاریخی است که نقل شده بعد از عاشورا زنان و مردان بادیه‌نشین قبیله «بنی‌اسد» خود را به اجساد مطهر شهدای کربلا رساندند و با راهنمایی امام سجاد(ع) و همراهی اهل بیت(ع) آنان را دفن کردند.

طی این آئین که همراه با مرثیه‌خوانی و مقتل‌خوانی برگزار شد، مردم پیشوا با پوشیدن لباس‌های عربی مراسم تدفین و تشییع و تدفین را به صورت نمادین انجام داده و عزاداران حسینی با سوگواری یاد و خاطره شهدای کربلا را زنده نگه داشتند.

همچنین، در این مراسم مداحان اهل بیت(ع) سیدمنصور گتمیری و فاضل اردستانی در سوگ اباعبدالله الحسین(ع) و یارانش مرثیه‌سرایی کردند.

یادآور می‌شود، این مراسم شنبه، 25 آبان‌ماه با حضور عاشقان عصمت و طهارت(ع) بعد از نماز ظهر وعصردر آستان مطهر امامزاده جعفر بن‌موسی‌الکاظم(ع) برگزار شد.