سیدجواد سادات‌فاطمی:
مبانی نهضت حسینی توسط مؤسسات عنوان شود/ ایجاد نگاه عمقی به شور و شعور حسینی


سیدجواد سادات‌فاطمی، داور بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه هدف از قیام عاشورا، اجرای دستورات اسلامی است، گفت: همان‌طور که قابل ملموس است و به‌طور واضح در بیانات حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) مشاهده می‌شود، هدف کلی امام حسین(ع) در جریان واقعه کربلا زنده نگه داشتن مفاهیم و معارف دینی و اجرای دستورات اسلامی بوده است.



اشاعه فرهنگ عاشورایی برای نسل کنونی و آینده توسط مؤسسات قرآنی



این قاری بین‌المللی قرآن کریم در رابطه با نحوه تبیین نهضت حسینی توسط مؤسسات قرآنی عنوان کرد: با توجه به هدف امام حسین(ع) از جریان سازی واقعه عاشورا، مؤسسات قرآنی وظیفه سنگینی نسبت به توسعه و ترویج پیام‌های عاشورا برای نسل کنونی و آینده دارند.



مدیرکل کتاب‌خانه‌های استان تهران با تأکید بر ضرورت تمسک به قرآن کریم و اهل بیت(ع) اظهار کرد: انسانها زیر سایه اهل بیت(ع) و فنون قرآن هستند که اگر به این دو بال بی توجهی شود، هیچ موقع به رستگاری دست نخواهند یافت؛ در واقع لازم است تا مؤسسات قرآنی به جایگاه امام حسین(ع) و دیگر معصومین(ع) و آیات قرآن توجه لازمه را داشته باشند.



لزوم آشنایی جوانان با جایگاه اهل بیت(ع) و قرآن طی ایام محرم و صفر



این داور بین‌المللی قرآن کریم در رابطه با تبلیغ و ترویج پیام‌های عاشورا توسط مؤسسات قرآنی ـ مردمی اظهار کرد: طی ایام محرم و صفر فرصتی است تا پیام‌های واقعه کربلا تصویرسازی شود تا مخاطبان که اغلب جوانان هستند با جایگاه اهل بیت(ع) و قرآن آشنا شوند.



سادات‌فاطمی خواستار ایجاد هماهنگی و نظم ویژه جهت اجرای سلسله نشست‌های علمی با مضامین نهضت امام حسین(ع) شد و افزود: هم‌اکنون هیئات مذهبی، نهادهای مردمی و بالاخص مؤسسات قرنی به منظور بسط و گسترش واقعه کربلا به برگزاری نشست‌های علمی می‌پردازند که اگر این جلسات با هماهنگی و نظم ویژه همراه باشد، بالطبع مخاطبان بسیاری جذب خواهند شد و این فرهنگ فراگیر می‌شود.



استفاده از کارشناسان متخصص جهت جریان‌سازی عاشورا در مؤسسات قرآنی



این استاد قرآن به ضرورت عنوان مبانی نهضت حسینی توسط مؤسسات قرآنی و نهادهای مردمی اشاره کرد و گفت: اگر قرار است تا نشست‌های مختلفی در ایام محرم و صفر جهت ارائه مباحث مربوط به واقعه کربلا و جریانات عاشورا برگزار شود، باید از حضور کارشناسان متخصص استفاده شود.



وی معتقد است که باید مؤسسات قرآنی نگاه عمقی به مبانی واقعه عاشورا داشته باشند که ضرورت اجرایی شدن این مهم نیازمند عنوان مباحث کلیدی شور و شعور حسینی است و قطعاً با اتفاق این مهم، پیام‌ها و رشادت‌های امام حسین(ع) توسعه می‌یابد.



مدیرکل کتاب‌خانه‌های استان تهران در رابطه با تشکیل حلقه‌های معرفتی توسط مؤسسات قرآنی گفت: به‌طورقطع لازم است تا حلقه‌هایی با مضامین معرفت‌افزایی و شناخت آموزه‌های اهل بیت(ع) از سوی مؤسسات در مراکز مردم‌نهاد، هیئات و خانه‌های قرآن تشکیل شود تا نهضت حسینی به نسل‌های آینده منتقل شود.



این قاری بین‌المللی قرآن در پایان خاطرنشان کرد: مؤسسات قرآنی با اجرای برنامه‌های تبلیغی و ترویجی همانند مسابقات، همایش‌ها، محافل انس با قرآن و عترت(ع) و ... می‌توانند گام‌های مؤثری در راستای اجرای دستورات اسلام و مبانی نهضت امام حسین(ع) بردارند.