اجرای طرح قرآن‌آموزی سطح 1 در مؤسسه آیات مشهد


فاطمه بورند، مدیرمسئول مؤسسه آیات مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرح آموزشی، گفت: طرح قرآن‌آموزی سطح 1 به شیوه آسان طی 18 جلسه به‌منظور ایجاد زمینه لازم برای آموزش قرائت قرآن در سطوح تخصصی ویژه بانوان در مؤسسه آیات مشهد اجرا می‌شود.



وی اظهار کرد: در حال حاضر کلاس‌های آموزشی این دوره همه روزه غیر از پنجشنبه و جمعه در روزهای زوج و فرد در نوبت بعدازظهر از ساعت 15 تا 18 در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.



بورند عنوان کرد: بیش از 30 قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این مؤسسه قرآنی حضور دارند و شرکت‌کنندگان در این دوره پس از گذراندن کلاس‌های آموزشی علاوه بر قرائت روان آیات قرآن به‌صورت نسبی با معانی آیات آشنا می‌شوند.



مدیرمسئول مؤسسه آیات مشهد خاطرنشان کرد: در حاشیه برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن، کلاس آموزش زبان‌انگلیسی، کامپیوتر و نقاشی با مضامین قرآنی در این مؤسسه برگزار می‌شود.