جعفری خبر داد:
رقابت 1400 نفر از اعضای نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان در آزمون حفظ قرآن


حسنیه جعفری، مسئول آموزش مؤسسه فجرآفرین زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: 1400 نفر از اعضای نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در دوره حفظ جزء 30 قرآن کریم که به همت مؤسسه فجرآفرین برگزار شده بود، حضور یافتند.



وی در ادامه بیان کرد: این دوره از ابتدای ماه رمضان از سوی مؤسسه فوق‌الذکر اجرایی شده و هم‌اکنون رو به اتمام است؛ شرکت‌کنندگان این دوره، آقایان و بانوان بودند.



جعفری افزود: برخی از شرکت‌کنندگان، به‌صورت حضوری و برخی دیگر غیرحضوری به فراگیری  حفظ جزء 30 قرآن پرداختند که در کلاس‌های حضوری، 4 نفر از اساتید قرآن حضور یافتند.



وی تأکید کرد: مقرر شده است تا آزمون پایانی این دوره، 20 آذرماه جاری برگزار شود و نفرات ممتاز حائز دریافت گواهینامه از سوی مؤسسه فجرآفرین زاهدان شوند.



مسئول آموزش مؤسسه فجرآفرین خاطرنشان کرد: ناگفته نماند افرادی که به‌صورت غیرحضوری شرکت کرده‌ بودند با استفاده از لوح‌های فشرده و کتاب‌های آموزشی توانستند، آیات جزء 30 قرآن را حفظ کنند.