حجتالاسلام سید علی موسوی، رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانغربی ابرازکرد: احتجاب مدیر و زمامدار و دوری کردن از مردم، موجب می شود که وی برای اداره امور و حل مشکلات مردم اطلاعات لازم را در اختیار نداشته باشد.
وی افزود: یکی از مسائلی که در اتخاذ بهترین تصمیم توسط یک مدیر کارآمد مؤثر است، استفاده از تجربههای گوناگون است که خود منبعی برای شناخت و فهم بهتر مسائل بوده و کسی که در تصمیم گیری هایش از تجربه های خود و دیگران به طور صحیح استفاده کند،کمتر دچار اشتباه می شود.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد ادامه داد: در این راستا حضرت علی(ع)می فرماید هر که با تجربه ها تصمیم خود را استوار سازد از تباهی ها دور می شود بنابراین تواناترین مدیر کسی است که بهترین و مناسبترین راه را برای رسیدن به اهداف پیدا کند زیرا عدم انتخاب راه درست و مناسب،با وجود تلاش بسیار، موجب سرخوردگی و خستگی و شکست و هدر دادن منابع ارزشمند انسانی و اقتصادی می شود.
حجت الاسلام موسوی ابرازکرد: در جای دیگر حضرت علی(ع) در عهدنامه مالک اشتر میفرماید، کاری که بیش از هر کار باید دوست داشته باشی میانه روی در حق و همگانی کردن آن در برابری و دادگری است که بیشتر سبب رضایت توده مردم می شود زیرا خشم همگان رضایت خواص را از بین می برد و خشم چند تن در برابر خشنودی همگان اهمیت ندارد و از رعیت هیچ کس بر حکمران، هنگام رفاه و آسانی گرانبارتر و در گرفتاری کم یاری کننده تر و در انصاف و برابری ناراضی ترو در خواهش پراصرارتر و موقع بخشش کم سپاس تر و هنگام رد دیرعذرپذیرنده تر و در پیش آمد سختی های روزگار در شکیبایی سست تر از خواص نیست و ستون دین و انبوهی از مسلمانان و آماده برای جلوگیری از دشمنان،همگان از مردم هستند.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد گفت: در اینجا امام(ع) به صراحت می فرماید: «چیزی که به نفع مردم و مدیریت است به دست آوردن رضایت عامه مردم است، هر چند، خواص و خویشان و اطرافیان را ناراضی کند، زیرا اساس هر نظامی بر دوش توده مردم است و آنان هستند که دین و جامعه را حفظ می کنند. خردمندی نیست که خشنودی گروهی خاص را بر خشنودی مردم مقدم بداریم».