30 آذرماه؛
کتاب «چهل منزل با حسین(ع)» رونمایی می‌شود


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی ـ هنری منطقه 20، علیرضا محمودی، مدیر کتابخانه شیخ صدوق(ره) در رابطه با رونمایی کتاب «چهل منزل با حسین(ع)» اظهار کرد: مراسم رونمایی این کتاب به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر رنجبران توسط کتابخانه شیخ صدوق(ره) و با مشارکت فرهنگسرای ولاء در این کتابخانه برگزار می‌شود.



محمودی افزود: در این کتاب نگاهی اجمالی بر تاریخ مقتل‌نگاری شیعه(ادبیات عاشورایی) انجام شده و حجت‌الاسلام والمسلمین رسول جعفریان نیز نظارت این تألیف را برعهده داشته است. وی درباره کتاب «چهل منزل با حسین(ع)» گفت: این اثر، ترکیبی از همه مقاتلی است که تاکنون درباره امام حسین(ع) منتشر شده‌ و از این نظر، کاری نو و بدیع است.



محمودی تصریح کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر رنجبران، نویسنده کتاب، چهار سال روی این کتاب کار و همه مقاتل موجود را بررسی کرده است؛ همچنین وی در این کتاب، بین مقاتل گزینش و محتواهای ضعیف و سست را حذف و به اصل هویت عاشورا توجه کرده‌ است.



وی اظهار کرد: کتاب «چهل منزل با حسین(ع)» با شمارگان شش هزار نسخه و به بهای صد و 50 هزار ریال از سوی مجتمع فرهنگی عاشورا منتشر شده ‌است.



گفتنی است که مراسم رونمایی از این اثر، از ساعت 15 - 17 سی‌ام آذر در کتابخانه شیخ صدوق(ره) واقع در شهرری، فلکه اول دولت‌آباد، پارک مهران برگزار می‌شود.