مدیرعامل مؤسسه بینات خواستار شد:
تشکیل اتاق فکر در نظام مؤسسات برای تصمیم‌سازی در حوزه قرآن


محمدعلی حسنی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر ضرورت متخصص بودن مدیران مؤسسات قرآنی نسبت به مسائل قرآنی، اظهار کرد: با توجه به عملکرد مؤسسات در زمینه قرآن کریم، لازم است تا از فرد متخصص نسبت به مسائل قرآنی استفاده شود تا در مدیریت امور قرآنی تسلط کافی را داشته باشند.



آگاهی مدیران مؤسسات نسبت به مسائل مالی، پژوهشی و دینی



وی در رابطه با سبک مدیریتی و اداره مؤسسات قرآنی عنوان کرد: مدیران قرآنی باید از لحاظ اداری، حسابداری، پژوهشی و دینی متخصص باشند تا بتوانند به مدیریت مؤسسات بپردازند.



رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان افزود: لازم است تا کارگاه‌های آموزشی ویژه مدیران مؤسسات قرآنی برگزار شود، بدین دلیل که با اجرایی شدن این مهم، نقاط ضعف مدیریتی برطرف خواهد شد.



لزوم برگزاری کارگاه‌های مدیریتی در مؤسسات قرآنی



حسنی در رابطه با نحوه ارتقای سطح مدیریتی مدیران مؤسسات قرآنی اظهار کرد: با عملی شدن طرح‌های تخصصی مدیریتی قرآن، کارگاه‌های مدیریتی، ارائه برنامه‌های کاربردی در حوزه مدیریت و همچنین اتاق فکر می‌تواند در ارتقای سطح مدیریتی مدیران مؤسسات تأثیرگذار باشد.



وی با بیان اینکه اتاق فکر جهت ارتقای سطح مدیریتی مؤسسات قرآنی برگزار شود، عنوان کرد: اتاق فکر، منجر به تبادل نظر میان اعضای هیئت مدیره مؤسسه، مدیرعامل مؤسسه و همچنین مشاوران قرآنی مؤسسه می‌شود.



ضرورت تولید ایده‌های مدیریتی در مؤسسات قرآنی



مدیرعامل مؤسسه بینات افزود: تشکیل اتاق فکر در نظام مؤسسات قرآنی ـ مردمی موجب تصمیم‌سازی در حوزه قرآن کریم و تولید ﺍیده‌های متفاوت در امر مدیریتی مطلوب در مؤسسات قرآنی خواهد شد.



حسنی در ادامه خواستار هدایت مؤسسات قرآنی به سمت تشکیل هیئت مدیره جهت برنامه‌ریزی‌های کاربردی در حیطه قرآن کریم شد و گفت: مناسب است تا مؤسسات قرآنی به جای تک‌محوری بودن به سمت تشکیل هیئت مدیره پیش روند تا اندیشه‌های راهبردی جهت ارتقای برنامه‌های قرآنی تولید و اجرایی کنند.



وی در پایان یادآور شد: همچنین با مراکز و مؤسساتی که دارای تجربیات بالایی هستند، تعامل برقرار شود تا از طرح‌هایی که آنان در عرصه قرآن و عترت(ع) اجرایی کرده‌اند در دستور کار قرار دهند؛ تحقق این مهم منجر به جذب بیش‌ از پیش مستعدان قرآنی در مؤسسات می‌شود.