آموزش «تصویرسازی هنری در قرآن» در مؤسسه نورالانوار اصفهان

اکرم جمشیدیان، مدیرمسئول مؤسسه نورالانوار اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این جلسات آموزشی، گفت: جلسات آموزش «تصویرسازی هنری در قرآن» با استفاده از کتاب «التصویرالفنی فی‌القرآن» تألیف سید قطب بین 8 تا 10 جلسه در مؤسسه نورالانوار اصفهان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: تاکنون چهار جلسه از این کلاس‌های آموزشی برگزار شده است و این کلاس‌ها هر هفته یک روز به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

جمشیدیان عنوان کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، این است که نمونه و پیام‌های کاربردی که در قرآن آمده است در قالب تصویرسازی آموزش داده شود، زیرا خداوند وقتی می‌خواهد کلام خود را بیان کند، به گونه‌ای بیان کرده است که اوج فصاحت و بلاغت دارد و در واقع تصویری در ذهن مخاطبان می‌سازد که راحت‌تر با معانی کلام وحی آشنا شوند.

وی بیان کرد: این جلسات ویژه افرادی برگزار می‌شود که با ترجمه آیات قرآن آشنا باشند و در حال حاضر بیش از 35 نفر از قرآن‌آموزان در این جلسات حضور دارند.

مدیرمسئول مؤسسه نورالانوار اصفهان خاطرنشان کرد: جلسات تصویرسازی هنری در قرآن که در راستای درک مفاهیم قرآن برگزار می‌شود از سوره علق آغاز شده است و پس از آموزش چند سوره به بررسی عبارات قرآنی پرداخته می‌شود.