برگزاری جلسات گفتمان دینی در مؤسسه آیت سبحان تهران


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسات گفتمان دینی به‌منظور ارتقای سطح فرهنگ دینی نوجوانان و جوانان به‌مدت یک روز در هفته در مؤسسه آیت سبحان تهران برگزار می‌شود.



در این جلسات گفتمان دینی در رابطه با موضوعات عفاف و حجاب، مهارت‌های زندگی، روابط اجتماعی، عرفان‌های انحرافی و دین و زندگی اطلاعات لازم در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داده می‌شود.  



همچنین آموزش مداحی ویژه بانوان در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد، ثبت نام برای شرکت در این کلاس‌ها از نیمه دوم آبان‌ماه آغاز شد و تا پایان این ماه ادامه داشت.



دوره جدید این کلاس‌ها از اول آذرماه آغاز شده است و به‌مدت سه ماه ادامه دارد و در حاشیه برگزاری این کلاس‌های آموزشی، پاسخگویی به سؤالات دینی و قرآنی شرکت‌کنندگان از جمله برنامه‌های این مؤسسه قرآنی است.