امام‌جمعه حاجی‌آباد:
معنویت انسان در مکاتب مادی دنیا فراموش شده است


به گزارش خبرگزاری تسنیم از حاجی‌آباد، حجت‌الاسلام روح‌الله مختاری در خطبه‌های این هفته نمازجمعه حاجی‌آباد، با اشاره به سخنان رهبری درمورد دفاع مقدس، اظهار کرد: فرهنگ دفاع مقدس فرهنگ استقامت و بردباری در راه خداست و در واقع، این فرهنگ یعنی همه‌چیز را در راه خدا بخواهیم.



وی با تاکید براینکه اگر فداکاری و ایثارگری مردم ایران نبود، امروز نامی از انقلاب اسلامی هم نبود، افزود: دفاع مقدس تجلی‌گاه اسلام ناب محمدی است.



مختاری با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران، خاطرنشان کرد: ما از تیم مذاکره‌کننده در ژنو درخواست داریم با بصیرت و موقعیت‌شناسی و با ایستادگی حق ملت را بگیریم.



حجت‌الاسلام مختاری با بیان اینکه تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای باید مقتدرانه تلاش کند، تصریح کرد: حمایت ملت نیز بیش از پیش پشتوانه مذاکره‌کنندگان ایرانی است.



مختاری با بیان اینکه متأسفانه گاهی پیش می‌آید که فرد پولدارتر، مورد احترام بیشتری قرار می‌گیرد، تاکید کرد: این درحالی است که در نگاه امام راحل(ره) به مکاتب، یک نگاه معنوی بود، بر خلاف غربی‌ها که به خاطر مسائل مادی دنیا، شهوترانی و بی‌حیایی را در جامعه رواج می‌دهند.



امام‌جمعه حاجی‌آباد با تاکید براینکه در مکاتب دنیوی غربی‌ها فقط این آمده که مثل حیوان بخورند و شهوترانی کنند، تاکید کرد: جوامع اینچنینی رو به شکست است و دوام نمی‌آورد.



وی با تاکید براینکه فلسفه راه‌اندازی شبکه‌‌های متعدد ماهواره‌ای ضداسلامی، جریحه‌دار کردن شهوت مردم و جوانان است، گفت: خانواده‌‌ها باید در برخورد با این مسائل هوشمندانه عمل کنند.



مختاری با اشاره به برخی از مشکلات شهرستان حاجی‌آباد، افزود: از مسئولان مربوطه درخواست می‌شود به مشکلات بخش«احمدی» بیشتر توجه کنند، زیرا مردم این منطقه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.



مختاری از جاده نامناسب به عنوان یکی از مهم ترین مشکلات این منطقه یاد کرد و گفت: نبود مسجد و خانه عالم در این مناطق نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان است.