حجتالاسلام اسماعیل شیخلو، مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: تبلیغات دینی در فضای مجازی یکی از راهبردهای مقابله با تحرک جریانهای انحرافی و فرقههای ضاله است که با شیوههای مختلف و عموماً جذاب از این فضا جهت اهداف خود استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: کارشناسان و مبلغان دینی قبل از ورود به تبلیغ دین در فضای مجازی باید به اصول و مبانی روانشناسی رسانهای تسلط کافی داشته باشند تا بتوانند مخاطبشناسی کرده و جهت نیاز مخاطب تولید محتوا کنند.
این مدرس حوزوی با بیان اینکه تبلیغ دین در تمام عرصهها یک وظیفه همگانی است، خاطرنشان کرد: تبلیغ مبانی و مفاهیم و آموزههای اسلامی در ادوار مختلف با توجه به شرایط و اقتضائات موجود یک وظیفه همگانی است.
حجتالاسلام شیخلو با تأکید بر اینکه دین باید بهصورت یک دغدغه دینی در جامعه مطرح شود، افزود: از تاریخ صدر اسلام تاکنون مروجان و مبلغان دینی از ابزارهای مختلف برای تبلیغ استفاده میکردند، اما بهرهگیری از ظرفیت رسانهها نمیتواند دلیل رد و یا عدم توفیق روشهای سنتی باشد.
وی گفت: اگر جامعه در تبلیغ و ایجاد زمینههای پذیرش آموزههای دینی مطابق با موج فناوری و تکنولوژی روز همراه باشد چه بسا پذیرش بسیاری از مسائل برای افراد راحتتر شود.
این مدرس علوم حوزوی در پایان دشمنشناسی را یکی از الزامات مقابله با جنگ رسانهای دشمن عنوان کرد و گفت: ابتدا باید راهبرد دشمن در عرصه جنگ رسانه ای بهخوبی شناسایی شود و پس از برای مقابله از ضعفهای آنان جهت پیشبرد اهداف که همان تبلیغ و ترویج مفاهیم و فرهنگ اسلامی در جهان است بهره بگیریم.