مرحمت رضاوندی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران نقده در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: افراد باید از همان دوران کودکی توسط والدین در خانوادهها با اصول و روشهای اسلامی سبک زندگی آشنا شوند و سهم بزرگی از این شیوه تربینی بدون شک بر عهده مادران است.
وی عنوان کرد: والدین در انتخاب شیوههای تربیتی برای آموزش مفاهیم دینی برای فرزندان نباید از شیوههای چکشی و تنشزا استفاده کنند؛ چراکه در این صورت کودک برای پذیرش آموزههای دینی مقاومت نشان میدهد.
وی سبک شمردن تقید به باید و نبایدهای دینی از سوی والدین را نیز نادرست دانست و اضافه کرد: دین اسلام، دین اعتدال و میانهروی است و این اصل باید در شیوه تربیتی کودکان مورد توجه جدی قرار گیرد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه مبلغان دینی و حوزوی خود باید ابتدا عامل به آموزهها و دستورات دینی باشند، تصریح کرد: حوزویان باید در عمل مروج سبک زندگی اسلامی در جامعه شوند تا افراد برای درک بهتر آن بتوانند به الگوهای عملی مراجعه کنند.
رضاوندی تقید عملی و ایمانی به آموزههای قرآنی و دینی را شاخص اصلی تحقق سبک زندگی اسلامی دانست و اضافه کرد: سبک زندگی زمانی میتواند معرف مکتب اسلام ناب محمدی باشد که اصول و شرایط آن در تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی افراد جامعه جاری و ساری شود.