باموضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی؛
جشنواره «رسانه، نظم و امنیت عمومی» برگزار می‌شود


سرهنگ علی قهرمان، معاون اجتماعی نیروی انتظامی آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی گفت: این جشنواره فرصتی برای توسعه مشارکت رسانه‌ای در حوزه آسیب‌های اجتماعی است و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تلاش است تا با همکاری رسانه‌ها و فرهیختگان حوزه قلم زمینه را برای افزایش روزافزون امنیت در جامعه فراهم کند.



شرفی ادامه داد: خبر، مصاحبه و گزارش‌های ارسالی به این جشنواره باید به طور مجزا در 2 گروه رسانه های مکتوب شامل روزنامه ها و گاهنامه ها و رسانه های مجازی شامل خبرگزاری ها و پایگاه‌های اطلاع رسانی اینترنتی باشند.



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پایگاه اینترنتی www.festival.police.ir نیز برای ارسال الکترونیکی آثار در نظر گرفته شده است.



وی اضافه کرد: آثاری در این جشنواره شرکت داده می‌شوند که در یکی از نشریات سراسری، محلی، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع رسانی اینترنتی کشور که دارای مجوز انتشار و فعالیت هستند به چاپ رسیده باشد.



معاون اجتماعی نیروی انتظامی آذربایجان غربی در پایان تعامل و همکاری بیشتر رسانه ها با پلیس و تقویت نقش موثر رسانه در کاهش آسیب‌های اجتماعی را از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.