ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در تهران


فاطمه عبدالرحیمی، مدیرعامل مؤسسه قرآنی لیلةالقدر نور تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: از سوی مؤسسه لیلةالقدر نور دوره‌های آموزش قرآن در قالب رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجوید، مفاهیم و ... برگزار می‌شود.



وی در ادامه بیان کرد: ثبت نام از متقاضیان رشته‌های فوق‌الذکر از 25 دی‌ماه جاری آغاز می‌شود و به‌مدت یک هفته ادامه دارد.



مدیرعامل مؤسسه لیلةالقدر نور در رابطه با نحوه برگزاری دوره‌های آموزش قرآن گفت: این دور از رشته‌های قرآنی از ابتدای بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شوند و براساس برنامه‌ریزی اساتید این مجموعه قرآنی، ادامه دارد.



وی به برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در قالب رشته‌های تجوید و مفاهیم قرآن اشاره و تصریح کرد: این دور از رشته‌های قرآنی از مهرماه آغاز شده‌اند و تا پایان دی‌ماه جاری ادامه دارند.



عبدالرحیمی در ادامه افزود: برای ارائه مباحث تجوید و مفاهیم قرآن از کتاب‌های «حلیةالقرآن» نوشته استاد موسوی‌بلده و «آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن» نوشته مسعود وکیل استفاده می‌شود.



وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی مؤسسه لیلةالقدر نور واقع در شهر تهران، چهارراه سرچشمه، خیابان خمینی(ره)، کوچه قوام الحضور، خانه محله سرچشمه مراجعه کنند.