کاموربخشایش:
«بوی غربت، بوی خاک» زیرچاپ رفت/ عرضه در نمایشگاه کتاب


جواد کاموربخشایش، نویسنده انقلاب و دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نگارش کتاب «بوی غربت، بوی خاک» گفت: این اثر خاطرات علی‌اکبر رباط‌جزی، یکی از اسرای جنگ تحمیلی است که از فعالان و مبارزان وقایع انقلاب اسلامی بوده و در جریان مبارزات خود، دو بار مجروح شد.



وی با بیان اینکه رباط‌جزی ۱۰ سال سابقه اسارت دارد، افزود: وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت مبارزاتی خود را آغاز کرد و بعد از انقلاب به عنوان معلم عقیدتی سپاه وارد جبهه شد و در نهایت اسیر شده و 10 سال در اسارت رژیم بعثی عراق به سر برد.



نویسنده «یاس در قفس» ادامه داد: رباط‌جزی شخصیت فرهنگی بوده‌ و چه در جبهه‌ها و چه در اسارت، فعالیت فرهنگی داشته‌ که این موضوع جذابیت خاصی به خاطرات وی داده و از این رو «بوی غربت، بوی خاک» به سبک داستانی به نگارش درآمده است.



کاموربخشایش گفت: در «بوی غربت، بوی خاک»، تلخی‌های اسارت ترسیم شده و با توجه به اینکه شخصیت این اثر روایی و داستانی یک معلم بوده؛ راوی سعی کرده تا در اسارت نیز فضای فرهنگی را پیاده کند و کلاس‌های گوناگون عقیدتی و آموزشی را برای اسرا برگزار کند.



نویسنده «جای امن گلوله‌ها» تصریح کرد: برای نگارش این اثر، حدود 60 ساعت مصاحبه و پژوهش‌های پیرامونی انجام شده و در حال حاضر برای چاپ به مجموعه دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری سپرده شده است که امیدوارم به بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برسد.