خطیب جمعه منامه:
گفت‌و‌گو با آل‌‌خلیفه مستلزم خالی‌شدن زندان‌ها از آزادی‌خواهان است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «صوت المنامه»، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم اظهار کرد: اصلاحات مقدمات و پیش زمینه‌هایی دارد و مهم‌ترین چیزی که فضای آرامی برای گفت‌و‌گو فراهم می‌کند، خالی‌شدن زندان‌ها از همه آزادی‌خواهان است.
خطیب جمعه منامه در ادامه افزود: از دیگر مقدمات گفت‌و‌گو، تصحیح زبان رسانه‌ها در بحرین است، رسانه‌هایی که عقل و فهم مخاطبان را نادیده گرفته و در نشر روحیه تنفر، تقویت آن و پراکنده‌شدن جامعه نقش به‌سزایی دارند.
وی بیان کرد: حل بحران بحرین بدون موافقت مردم ممکن نخواهد بود و بدون شک پایان‌دادن به این بحران با جلب رضایت مردم و توجه به خواسته‌های آنان محقق خواهد شد.
آیت‌الله شیخ قاسم همچنین تصریح کرد: اصلاحات صوری و سطحی که ضمانت قانونی ندارد و مبتنی بر تقسیم مردم بحرین(مخالف و موافق) طبق خواسته حکومت است، به حل بحران کمک نمی‌کند.
رهبر شیعیان بحرین تأکید کرد: اصلاحاتی که معیار آن وضعیت 100 سال پیش کشور یا بیشتر و قبل از پیدایش جنبش بیداری و آزادی‌خواهی و انتفاضه‌های پی در پی در میان امت و جهان است، راه حل بحران نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: کسی که اجازه تغییر ترکیب جمعیتی را می‌دهد و از ورود پیروان مذهبی معین(شیعیان) به برخی دستگاه‌های دولتی جلوگیری می‌کند، به دنبال راه حل نیست.