مصطفی رضوانی:
نوآوری و خلاقیت عامل انتخاب «نبرد خاموش» در جشنواره عمار بود


 مصطفی رضوانی، کارگردان مستند «نبرد خاموش» و دارنده فانوس زرین بخش اقتصاد مقاومتی جشنواره عمار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره دلایل موفقیت اثرش اظهار کرد: این سوال را باید از داورها پرسید که چه چیزی را در کار مشاهده کردند که فیلم را مستحق جایزه دانستند، اما حدس می‌زنم نوآوری در مستند و تلفیق آن با فضای داستانی، علت اصلی این انتخاب باشد.



وی درباره تعداد کارهایی که در جشنواره دیده، گفت: متاسفانه تعداد کمی از آثار جشنواره را دیدیم. تعدادی را طی سال و قبل از برگزاری جشنواره دیده بودم و تعداد کمی را هم در سینما فلسطین دیدم. اما خیلی دوست داشتم که امسال کارها را ببینم، خصوصا امسال که کارها رشد کرده بود.



ورود به جشنواره عمار باید دقیق‌تر باشد



رضوانی تفاوت جشنواره امسال با سال‌های گذشته را در توسعه کمّی و افزایش در تنوع آثارعنوان کرد و ادامه داد: حس من این است که کمی ورود به جشنواره را باید سفت و سخت‌تر گرفت. با توجه به اینکه به برکت حضور خانواده‌های شهدا این جشنواره خوب برگزار می‌شود و موضوع فیلم‌ها که حول انقلاب اسلامی و تاریخ انقلاب و سوژه‌های ناب انقلاب اسلامی است، در مجموع مثبت است، اما فکر می‌کنم همانطور که وحید جلیلی هم گفت باید از سال آینده، انتظار برگزاری باشکوه‌تر این جشنواره را داشته باشیم.



کارگردان مستند «نبرد خاموش» داوری‌ها را بخشی از آنچه که باید سخت گیرانه‌تر انجام شود دانست و عنوان کرد: چیزی که بیشتر در ذوق می‌زند، نحوه برگزاری این جشنواره است که بیشتر حالت دقیقه نودی دارد و از زمان اعلام آثار انتخاب شده، راه یافته، برگزیده و منتخب، برنامه‌هایی رخ می‌دهد که بعضاً یا لغو می‌شود یا بدون هماهنگی انجام می‌شود.



افزایش کیفیت سومین جشنواره عمار



رضوانی جدی‌ترین مزیت جشنواره امسال را در کیفیت آثار عنوان کرد و افزود: آثاری که راه پیدا کرد و حتی آثاری که فرستاده شده بود، کیفیت مضاعفی داشت، اما در برگزاری تفاوت چندانی با سال‌های گذشته نداشت و باید رشد پیدا کند.



وی در پایان با بیان آن که اصل جشنواره را آثار آن تشکیل می دهد، خاطرنشان کرد: جشنواره با پیشرفتی که مدنظر هست، بتواند زمینه شکل گیری سینمای انقلاب در فضای داستانی و انیمیشن را نیز به اندازه فضای مستند ایجاد کند.