مسابقات قرآن ویژه ورزشکاران چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود


رسول غلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری بیش از 30 هزار بیمه  شده ورزشی دارد، گفت: ورزشکاران و افرادی که دارای کارت بیمه ورزشی هستند می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.



وی افزود: مسابقات قرانی در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو گروه بانوان و آقایان برگزار و در هر رده سنی به سه نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا می‌شود.



غلامی خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند برای ثبت نام و شرکت در مسابقه به ادارت ورزش جوانان شهرستان مراجعه  و در سه رشته حفظ، قرائت و ترتیل نام‌نویسی کنند.



وی به مورد غفلت قرار دادن ظرفیت‌های فرهنگی در جامعه ورزشی اشاره کرد و افزود: این مسابقه با هدف ایجاد ارتباط جامعه ورزشی با معارف دینی و لزوم گسترش امور فرهنگی و اشاعه ارزش‌های اسلامی میان ورزشکاران برگزار می‌شود.



به گزارش ایکنا، فراخوان نخستین دوره مسابقات قرآنی همزمان با ایام الله دهه فجر در استان آغاز و پس از دریافت اطلاعات نهایی  نسبت به برگزاری مسابقه اقدام می‌شود.