اقامه دعوی علیه روزنامه فرانسوی به دلیل توهین به اسلام


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «oumma»، اتحادیه دفاع حقوقی از مسلمانان امروز(5 بهمن‌)، از تنظیم شکایتی علیه روزنامه اینترنتی «ریپست لائیک» فرانسه به دلیل انتشار مقاله‌ای که در آن، مسلمانان را «برده دین اسلام» خوانده است، خبر داد.



نویسنده این مقاله موهن به اسلام و مسلمانان، در مطلبی با عنوان «فرد مسلمان به دنیا می‌آید تا برده دین باشد و دموکراسی را از بین ببرد»، عنوان کرده است: اسلام به عنوان یک ایدئولوژی از دین برای استعمار انسان‌ها بهره می‌برد و از نظر اجتماعی و سیاسی و انسانی، با دموکراسی سازگار نیست!



اتحادیه دفاع حقوقی از مسلمانان فرانسه تاکید کرد که با استناد به ماده 24 قانون مصوب 1881 فرانسه، مطالب منتشرشده توسط این روزنامه، تحریک به خشونت و نفرت علیه یک فرد یا گروه به دلیل انتساب وی به یک دین خاص محسوب می‌شود و از این جهت، نویسنده مقاله باید مورد پیگرد قانونی قرار بگیرد.



روزنامه «ریپست لائیک» متشکل از تعدادی از روزنامه‌نگاران اسلام‌ستیز است که با شعار «مقابله با اسلامی‌سازی فرانسه» از سال 2007 آغاز به فعالیت‌ کرده‌ است.