دیجیتال‌سازی 2 هزار جلد آثار کتابخانه آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  مجموعه ارزشمندی افزون بر 2000 جلد کتاب چاپی نفیس «کتابخانه تخصصی هنر و موزه‌داری» آستان قدس رضوی، دیجیتال‌سازی شد و در اختیار هنرمندان، استادان و دانشجویان هنر و علاقه‌مندان به رشته‌های هنری قرار گرفت.
این کتابخانه با داشتن بیش از 10 هزار منبع مطالعاتی به زبان‌های فارسی و لاتین، به یک مجموعه غنی و مرکز اطلاع‌رسانی کارآمد در حوزه هنر و موزه‌داری برای پژوهشگران تبدیل شده است.
منابع مطالعاتی این کتابخانه، شامل کتاب، نشریه و لوح فشرده است و این منابع در موضوع‌های گوناگون مرتبط با هنر و دانش موزه‌داری، مانند تاریخ هنر، زیبایی‌شناسی، موزه‌داری، باستان‌شناسی، معماری، خوش‌نویسی، مردم‌شناسی، هنرهای تجسمی، منسوجات، فرش و گلیم، سلاح، پرندگان، ادیان، اساطیر، نمادشناسی و زبان‌های باستانی‌ است.
در کتابخانه تخصصی هنر و موزه‌داری، مجموعه‌ای غنی از کتاب‌های نفیس و قدیمی به زبان‌های فارسی و لاتین نیز گردآوری شده است. قرآن‌های نفیس و ارزشمند، مجموعه کامل از آلبوم‌های استاد فرشچیان و نقاشان نامور دوره معاصر، سری کامل 13 جلدی کتاب «سیری در هنر ایران» (اثر شرق‌شناس نامی، آرتور پوپ)، مجموعه کامل «گنج‌نامه» (در حوزه معماری ایران) و همچنین مجموعه نفیس 19 جلدی «آثار هنری دوره اسلامی» (به زبان انگلیسی، متعلّق به دکتر ناصر خلیلی)، برخی از منابع نفیس این کتابخانه به شمار می‌روند.
«کتابخانه تخصصی هنر و موزه‌داری» در سال 1382 به عنوان یک مرکز اطلاع‌رسانی راه‌اندازی شد. امکان بهره‌مندی از مشاوره و راهنمایی کارشناسان، استفاده از نشریه‌های تخصصی ادواری، اعم از چاپی و الکترونیکی، اطلاع‌رسانی و پاسخ‌گویی به مراجعان از طریق تلفن و رایانامه، بهره‌مندی از خدماتی مانند دسترسی به اینترنت، روگرفت، چاپ و ذخیره اطلاعات، استفاده از نرم‌افزار کتابخانه‌ای سازمان و منابع دیداری و شنیداری، از خدمات و امکانات ارائه‌شده به مراجعان در این کتابخانه به شمار می‌رود.
«کتابخانه تخصصی هنر و موزه‌داری» آستان قدس رضوی (واقع در حرم مطهر، صحن کوثر، موزه مرکزی آستان قدس رضوی)، شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 8 تا 18 در خدمت پژوهشگران، هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر، فرهنگ و دانش موزه‌داری است.