به‌مناسبت دهه فجر؛
نمایشگاه «نگین خلقت» در سردشت افتتاح شد

ذبیح‌الله کاظمی، فرماندار سردشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: امروز، 14 بهمن که به نام انقلاب اسلامی، خودباوری، نهضت علمی و امید به آینده نامگذاری شده است، نمایشگاهی با عنوان نگین خلقت توسط کمیته قرآنی مساجد در میرآباد سردشت افتتاح می‌شود.

وی افزود: همچنین یادواره شهدای میرآباد، در مسجد چهار یار نبی توسط سپاه پاسداران و با همکاری بخشداری و شهرداری میرآباد برگزار می‌شود.

کاظمی از دیدار با خانواده‌های شهدای میرآباد نیز خبر داد و عنوان کرد: متولی این دیدار کمیته ایثارگران شهرستان سردشت است.

فرماندار سردشت گفت: افتتاح نمایشگاه آثار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توسط این کانون و نیز افتتاح نمایشگاه صنایع دستی توسط دبیرستان کار و دانش حجاب نیز امروز انجام می‌شود.